Ψάχνει νίκη μετά από δύο μήνες η Ένωση

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 21.12.2022
Ψάχνει νίκη μετά από δύο μήνες η Ένωση

Θέλει ουσία, θέλει γκολ και νίκη μετά από δύο μήνες, για να κάνει και χαρούμενα Χριστούγεννα. Δεν πάει άλλο, πρέπει να ξεκολλήσει από τους 11 βαθμούς. Νίκη και μόνο είναι το ζητούμενο για την Ένωση στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με την Δόξα για να βάλει τέρμα στον κατήφορο.

Για χίλιους λόγους

Η νίκη είναι μονόδρομος για τους βυσσινί για χίλιους λόγους. Η ομάδα του Παραλιμνίου ξέχασε την πάει να πει νίκη. Η προηγούμενη φορά που κέρδισε ήταν πριν από δύο μήνες την 9η αγωνιστική, όταν κέρδισε τον Ολυμπιακό στο Τάσος Μάρκου με 2-1 στις 29 Οκτωβρίου. Επίσης προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Συγκεκριμένα ηττήθηκε από τον Ακρίτα εκτός με 2-1 και έπειτα μέτρησε 3 συνεχόμενες ήττες στο Τάσος Μάρκου από ΑΕΚ 0-2, Απόλλωνα 0-1, ΑΕΛ 0-1.

Εξάποντο και ρεβάνς

Είναι εξάποντο το παιχνίδι Ενδέχεται μάλιστα να παίξει και καθοριστικό ρόλο σε ότι αφορά την συνέχεια. Η Ένωση ηττήθηκε από την Δόξα τον πρώτο γύρο μέσα στο Τάσος Μάρκου 1-2 και σήμερα θέλει διπλό και για ρεβάνς αλλά και για να έχει καλυμμένα τα νώτα της σε περίπτωση ισοβαθμίας με την σημερινή αντίπαλο της.

Κόστιτς, Ντιαβαρά, Βουτσένοβιτς

Η Ένωση θα πάει στο παιχνίδι με οδηγό τον σπουδαίο τερματοφύλακα της Ιβάν Κόστιτς για το μηδέν παθητικό και με τους Ντιαβαρά και Βουτσένοβιτς για το γκολ. Η προηγούμενη φορά που κράτησε ανέπαφη την εστία της, ήταν στο εντός έδρας 0-0 με την Καρμιώτισα. Επίσης η Ένωση που στα τελευταία 3 παιχνίδια δεν είδε δίκτυα θέλει και γκολ. Να σημειωθεί πως στα τελευταία 6 παιχνίδια πέτυχε μόνο ένα γκολ.

Με αλλαγές

Ο Μαρίνος Σατσιάς θα πραγματοποιήσει αλλαγές στην ενδεκάδα και στις τρεις γραμμές. Στην επίθεση και στην κορυφή θα επανέλθει ο Βουτσένοβιτς που εξέτισε την ποινή του. Στην άμυνα θέση του τραυματία Έχμαν θα παίξει ο Ντα Σίλβα. Ο Λουσέρο θα πάρει φανέλα βασικού στην μεσαία γραμμή. Ερωτηματικό αποτελεί ο Ρουσιάς.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό