Χρειάζεται «πολυφωνία» η Ένωση
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ
Δημοσιευτηκε:

Για να μπορέσει η Ένωση να πάρει τα πάνω της και να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών, εκτός των πολλών άλλων θεμάτων που πρέπει να διορθώσει κυρίως με την άμυνά της, πρέπει να βρει και πολυφωνία στο σκοράρισμα. Πολυφωνία την οποία μέχρι τώρα δεν είχε, καθώς χρειάζεται γκολ και από άλλους διαφορετικούς παίκτες.
Ο απολογισμός των δύο γκολ σε τέσσερα παιχνίδια σε καμία περίπτωση δεν ικανοποιεί. Ο Ονησίφορος Ρουσιάς που σκόραρε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και ο Ζουλιέν Λαμί που είδε δίχτυα με τη Δόξα είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που πέτυχαν τα μέχρι στιγμής… βυσσινί γκολ.
Για την ώρα, άσφαιροι παραμένουν οι τρεις επιθετικοί. Ο λόγος για τους Μιχαΐλοβιτς, Βουτσένοβιτς και Ντιαβαρά.
Όσον αφορά την προετοιμασία για τον αγώνα της Δευτέρας (3/10, 19:00) με τη Σαλαμίνα στο «Τάσος Μάρκου» συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς. Ο Μαρίνος Σατσιάς ετοιμάζει το πλάνο του για να κτυπήσει το πολύ σημαντικό παιχνίδι.