Αποφασισμένη για διπλό επί της ΑΕΛ η Ένωση

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 4.9.2022
Αποφασισμένη για διπλό επί της ΑΕΛ η Ένωση
Δεν θέλει σε καμία των περιπτώσεων δεύτερη κολλητή ήττα. Αντίθετα ο στόχος είναι το διπλό

Δεύτερη συνεχόμενη έξοδος στο Τσίρειο για την Ένωση, όμως αυτή την φορά θέλει βαθμούς. Στην δεύτερη δύσκολη εκτός έδρας αποστολή η ομάδα του Παραλιμνίου πάει με απαιτήσεις στο Τσίρειο και θέλει διπλό πάνω στην ΑΕΛ. Ο Σατσιάς που ζήτησε από τους παίκτες του την απόλυτη συγκέντρεωση, θα παρατάξει τακτική με ενισχυμένη την μεσοαμυντική του γραμμή και θα κτυπήσει την ΑΕΛ στην κόντρα.

Αποφασισμένη

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Απόλλωνα με 1-0, η ομάδα του Παραλιμνίου πάει ξανά στο Τσίρειο για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ. Αυτή την φορά πάει αποφασισμένη για να κτυπήσει το τρίποντο. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος οι βυσσινί θέλουν να δραπετεύσουν από την Λεμεσό με διπλό.

Η αισιοδοξία και οι ντόπες του Σατσιά

Από την μία η κακή εμφάνιση της ΑΕΛ στην πρεμιέρα και από την άλλη οι καλές εντυπώσεις που άφησε η Ένωση κόντρα στον Απόλλωνα, γεμίζουν με αισιοδοξία τον Σατσιά και τους παίκτες του. Ο Μαρίνος Σατσιάς έστειλε μηνύματα αισιοδοξίας και ντόμπαρε τους παίκτες του για τον σημερινό αγώνα στέλνοντας τους το μήνυμα ότι μπορούν και έχουν τις δυνατότητες για το διπλό.

Από τα ατού του

Από τα ατού του, όπως είναι ο Σέρβοι, ο μέσος Στεφάν Βούκσεβιτς και ο επιθετικός Πράνκο Μηχαήλοβιτς, όπως επίσης ο Τσέχος αμυντικός Πάβελ Τρέκσα, ο Πορτογάλος αμυντικός Λουής Σίλβα, αλλά και ο Γάλλος επιθετικός Ζιουλιέν Λαμί περιμένει πολύ περισσότερα σήμερα ο Μαρίνος Σατσιάς. Ο Κύπριος τεχνικός ενδέχεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα.

Εκτός οι Γιεβρέμοβιτς και Λόπεζ και οι δύο νέοι

Εκτός αποστολής έμειναν και πάλι οι δύο τραυματίες ο Σέρβος αμυντικός Μάρκο Γιεβρέμοβιτς και ο Ισπανός μέσος Φερμάν Λόπεζ. Εκτός αποστολής έμειναν και τα δύο τελευταία αποκτήματα ο Ισραηλινός αμυντικός Ομέρ Γκόρσια και ο Γάλλος επιθετικός Καντέ Ντιαβαρά.

Ντιαβαρά ο 16ος

Ο Καντέ Ντιαβαρά αποτελεί το 16ο απόκτημα της Ένωσης. Ο Γάλλος επιθετικός αποκτήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ με την μορφή μονοετή δανεισμού και ενσωματώθηκε άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα της Ένωσης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Καμία ανησυχία στην Ένωση

Καμία ανησυχία στην Ένωση

Καμία ανησυχία στην Ένωση

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Στη Λαμία ο Ιβάν Κόστιτς

Στη Λαμία ο Ιβάν Κόστιτς

Στη Λαμία ο Ιβάν Κόστιτς

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Γκούτμαν

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Γκούτμαν

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Γκούτμαν