


Το μεγαλύτερο «μπαμ» του Γενάρη στο κυπριακό ποδόσφαιρο οδεύει προς ολοκλήρωση.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Μπρούνο... μετακομίζει στην Πάφο καθώς η ομάδα της πόλης είναι μια ανάσα από τη συμφωνία με την Ομόνοια με τη μεταγραφή του.
Το τριφύλλι φαίνεται πως θα κάνει αποδεκτή την πρόταση της Πάφου ενώ και ο παίκτης συμφώνησε στην πρόταση που του κατέθεσαν οι Ρώσοι με αποτέλεσμα να φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση του μεγάλου ντιλ.
Εφόσον η μεταγραφή ολοκληρωθεί η Ομόνοια θα χάσει τον κορυφαίο παίκτη της (30 συμμετοχές, δέκα γκολ, τέσσερις ασίστ) όμως με το... αζημίωτο καθώς δεδομένα θα βάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της (και θα κάνει μάχη με τον χρόνο για να τον αντικαταστήσει εντός της ημέρας), με την Πάφο από την άλλη να ενισχύεται με έναν σπουδαίο παίκτη ο οποίος αναμένεται να της προσφέρει σημαντικές βοήθειες.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.