Πιο κοντά στην έξοδο ο Μάζιτς

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 28.4.2022
Πιο κοντά στην έξοδο ο Μάζιτς

Με τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί, δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε πως θα αποτελέσει μέχρι και έκπληξη εάν ανανεωθεί η συνεργασία της ΚΟΠ με τον Μίλοραντ Μάζιτς.


Ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας έχει βρεθεί κατά καιρούς στο στόχαστρο όλων των ομάδων ενώ συγκεκριμένα σε αυτό το διάστημα οι πλείστες ζητούν την απομάκρυνσή του.


Οι «φωνές» κατά του Σέρβου, όχι μόνο συνεχίζονται αλλά όλο κι εντείνονται. Κατηγορούνταν έτσι κι αλλιώς εδώ και καιρό για τους χειρισμούς του, όμως η γνωστή απόφασή του για την τιμωρία συγκεκριμένων διαιτητών και ειδικότερα η περίπτωση Νεοκλέους, έκαναν το κλίμα κατά του Μάζιτς πολύ χειρότερο. Ήρθε «καπάκι» και η απόφασή του να ορίσει ξένους διαιτητές μόνο στον έναν από τους δύο ημιτελικούς, για την οποία κατακρίνεται όχι μόνο από ΑΕΚ, Εθνικό αλλά και από άλλες ομάδες που τη θεωρούν αδικαιολόγητη.


Πέραν των άλλων, το κλίμα είναι τέτοιο που το πιθανότερο να κατέστησε ακόμη και τον Μάζιτς «κρύο» στο ενδεχόμενο να συνεχίσει τη συνεργασία του με την ΚΟΠ. Όχι μόνο λόγω του ότι οι πλείστες ομάδες ζητούν το... «κεφάλι» του, αλλά κι επειδή ακόμη κι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Κούμας, τον «άδειασε», όπως έγινε γνωστό, στη χθεσινή συνέλευση, εκφράζοντας δημοσίως την αντίθεσή του με τη (λανθασμένη ομολογουμένως) απόφαση του Σέρβου για τους ημιτελικούς.


Ο Μάζιτς δεν είναι κάποιος... τυχαίος αλλά μια τεράστια προσωπικότητα. Υπήρξε άλλωστε κορυφαία σφυρίχτρα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, έκανε και τελικό Champions League (Ρεάλ-Λίβερπουλ 2018) και Μουντιάλ (2014, 2018). Είναι λογικό, επομένως, ένας τέτοιος άνθρωπος να νιώθει θιγμένος και απογοητευμένος με τα όσα του καταλογίζονται (κάποια δικαίως, κάποια αδίκως) και βλέποντας να πλήγεται η αξιοπρέπειά του να μην επιθυμεί ο ίδιος να παραμείνει στη θέση του.


Είτε έτσι (απόφαση ΚΟΠ) είτε αλλιώς (απόφαση Μάζιτς) το ενδεχόμενο να μείνει ο Σέρβος για την επόμενη σεζόν φαίνεται να έχει απομακρυνθεί για τα καλά και είναι ασφαλές να πούμε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται πιο κοντά στην έξοδο παρά στην ανανέωση της συνεργασίας του.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ