Φεύγει στο τέλος της σεζόν ο Σεργίδης - «Έκανε όλη την Κύπρο να ξαναθυμηθεί την Κερύνεια»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 25.3.2022
Φεύγει στο τέλος της σεζόν ο Σεργίδης - «Έκανε όλη την Κύπρο να ξαναθυμηθεί την Κερύνεια»

Με ανάρτησή του στα social media, ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, επιβεβαίωσε πως ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Σεργίδης, θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν κι ακολούθως θα αποτελέσει παρελθόν.


Ο Γεωργιάδης ευχαριστεί κι αποθεώνει τον Σεργίδη, σημειώνοντα πως έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στη μεγαλύτερη αθλητική επιτυχία της επαρχίας Κερύνειας και ότι έκανε όλη την Κύπρο να την ξαναθυμηθεί.


Η ανάρτηση του Γεωργιάδη:


Γράψαμε ιστορία


Χθες σε συνάντηση που είχα με τον φίλο μου Μάκη Σεργίδη αποφασίσαμε ότι μαζί θα πορευτούμε μέχρι το τέλος της περιόδου με σκοπό να συνεχίσουμε την προσπάθεια με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Ταυτόχρονα αποφασίσαμε ότι, ασχέτως εάν τελικά σωθεί ή όχι η ομάδα, ο κύκλος αυτής μας της συνεργασίας θα κλείσει στις 30 Μαίου 2022.


Ο Μάκης έγραψε το όνομα του με χρυσά γράμματα στην μεγαλύτερη αθλητική επιτυχία της επαρχίας Κερύνειας. Έκανε όλη την Κύπρο να ξαναθυμηθεί την Κερύνεια τιμώντας έτσι και την καταγωγή του. Είναι χαρά και τιμή μου που μαζί πορευτήκαμε τόσα χρόνια και τελικά καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρο.


Μάκη, η Κερύνεια σε ευχαριστεί και σε τιμά για αυτό που κατάφερες και της πρόσφερες. Πάντα θα είσαι ο πρώτος προπονητής που με τους συνεργάτες σου πραγματοποίησες το όνειρο. Για πρώτη φορά στην ιστορία της Κερύνειας, η ποδοσφαιρική της ομάδα, η ΠΑΕΕΚ, κέρδισε το πρωτάθλημα Β κατηγορίας και αγωνίστηκε στην «μεγάλη» κατηγορία.


Εξίσου όμως επιτυχημένη και αξιοπρεπής είναι η πρώτη παρουσία της Κερύνειας στην Α κατηγορία και μέχρι το τέλος της περιόδου έχουμε να δώσουμε και άλλες χαρές. Αλλά και αν τελικά το κάστρο «πέσει», την σημαία θα την κρατήσουμε ψηλά διότι μαζί αποδείξαμε ότι με συνεργασία και σκληρή δουλειά όλα είναι εφικτά.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ