Mία ντουζίνα γκολ και απίστευτος συμβιβασμός που κρατά την Καρμιώτισσα στην… πρίζα

Δημοσιεύθηκε 24.4.2024
Mία ντουζίνα γκολ και απίστευτος συμβιβασμός που κρατά την Καρμιώτισσα στην… πρίζα

Σε ένα παιχνίδι με δώδεκα γκολ και πολλές φάσεις για περισσότερα, η Καρμιώτισσα ισοφάρισε σε νεκρό χρόνο στο 90+6΄, σε 6-6 (!) και έτσι παραμένει ακόμη σε... έγνοια όσον αφορά τον υποβιβασμό αφού τρεις στροφές πριν την ολοκλήρωση της β΄ φάση του β΄ γκρουπ, η διαφορά από τη Δόξα είναι στους εφτά βαθμούς. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν από το 3-6, με τον Κατσαντώνη να σημειώνει χατ-ρικ και να φθάνει τα 17 γκολ.

Περισσότερο θύμισε ποδοσφαιράκι ο αγώνας στην Πάφο, με την ομάδα των Πολεμιδιών να μπαίνει μπροστά στο σκορ (Κοβάσεβιτς στο 3΄) αλλά εν τέλει βρέθηκε να χάνει με 1-4 στο ημίχρονο (8΄, 43΄ Σλάβικ, 25΄ Σούτο, 38΄ Πιχ). Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-5 με τον Πιχ (48΄) για να μειώσουν οι πορτοκαλί σε 3-5 με τους Κατσαντώνη (52΄ πέν.) και Ντούμπια (61΄).

Ο Ναρντίνι στο 67΄ έδωσε ξανά αέρα τριών τερμάτων για να μειώσει εκ νέου στο γκολ η Καρμιώτισσα με τους Ματθαίου στο 80΄και Κατσαντώνη στο 90+3΄με νέο πέναλτι. Ο Κύπριος επιθετικός είπε την… τελευταία λέξη στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, ισοφαρίζοντας σε 6-6 τον Οθέλλο, γκολ που ελέγχθηκε για εφτά λεπτά από το VAR, για περίπτωση οφσάιντ του σκόρερ, με τον διαιτητή Αντώνη Κωνσταντινίδη να σφυρίζει ταυτόχρονα και το τέλος του παιχνιδιού.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας