Σκάζνι: «Πήραμε έναν χρυσό βαθμό»

Δημοσιεύθηκε 3.1.2024
Σκάζνι: «Πήραμε έναν χρυσό βαθμό»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Οθέλλου Μίκαελ Σκάζνι μετά την ισοπαλία της ομάδας του (0-0) στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά...

«Δεν μπήκαμε καθόλου καλά, κάναμε τακτικά αμυντικά λάθη γενικά και η ΑΕΚ ήταν πολύ επικίνδυνη και επιθετικά δεν μπήκαμε καθόλου καλά συνέχεια χάναμε την μπάλα, δεν ήμασταν καθόλου επικίνδυνοι αλλά μετά τα 20 λεπτά ήμασταν καλά αμυντικά παρότι μας έβγαζε σέντρες από αριστερά-δεξιά, είχε δοκάρια ξέρω 'γω. Τουλάχιστον κρατήσαμε το μηδέν στο ημίχρονο, στο δεύτερο δεν ήταν τόσο επικίνδυνη, παίξαμε σωστά, δεν κάναμε λάθη, ήμασταν σταθεροί, παίξαμε με πάθος όπως έπρεπε και στο τέλος πήραμε έναν χρυσό βαθμό. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ, εμείς προχωράμε».

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας