Τρία φαβορί και τρεις για την έκπληξη

Δημοσιεύθηκε 16.12.2023
Τρία φαβορί και τρεις για την έκπληξη

Με τρεις αγώνες ανοίγει σήμερα (16/12) η αυλαία της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Τρεις αγώνες οι οποίοι έχουν όλοι τους ξεκάθαρα φαβορί τα οποία ωστόσο θα πρέπει να προσέξουν τις... παγίδες που θα επιχειρήσουν να τους βάλουν οι αντιπάλοι τους.

Στις 18:00 στο ΓΣΠ η Ομόνοια υποδέχεται την Καρμιώτισσα, στοχεύοντας να φτάσει για πρώτη φορά στη σεζόν σε τέταρτο σερί τρίποντο, το οποίο θα την ανεβάσει στην κορυφή (εν αναμονή του αυριανού Πάφος-ΑΠΟΕΛ). Ούτε που θέλουν να σκέφτονται οι πράσινοι πως θα γκελάρουν για δεύτερη φορά (μετά το 3-3 του πρώτου γύρου) με τους Πολεμιδιώτες, οι οποίο πάντως είναι ιδιαίτερα ανεβασμένοι, όντας αήττητοι για τέσσερις αγώνες με νίκες επί Άρη και Πάφου.

Την ίδια ώρα, στο Δασάκι, ο Εθνικός θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ. Άλλο ένα ζευγάρι στο οποίο έγινε έκπληξη στον πρώτο γύρο, με εκείνο το εντυπωσιακό 5-5 στην «Αρένα», με τους Λαρνακείς να θέλουν το διπλό κόντρα σε μια ομάδα που γενικότερα τα τελευταία χρόνια τους βάζει δύσκολα, ώστε να συνεχίσουν την αντεπίθεσή τους, να εδραιωθούν στην εξάδα και να πλησιάσουν κάποιους από τους προπορευόμενους, ενώ οι Αχνιώτες θέλουν να βάλουν τέλος στο σερί πέντε αγώνων χωρίς τρίποντο.

Μια ώρα αργότερα, στις 19:00, η Ανόρθωση υποδέχεται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τον Οθέλλο, θέλοντας να... ντουμπλάρει τις νίκες της κόντρα στην ομάδα της Αθηαίνου την οποία κέρδισε με 2-0 στον πρώτο γύρο. Η «Κυρία» ψάχνει δεύτερο σερί τρίποντο και τέταρτο στα τελευταία πέντε ματς ώστε να εκμεταλλευτεί το όποιο αποτέλεσμα του Πάφος-ΑΠΟΕΛ και να μείνει κοντά στους πρωτοπόρους, ενώ ο Οθέλλος ψάχνει αντίδραση μετά από τρεις σερί ήττες και θα το παλέψει για την έκπληξη.

4719509872041493 image

4719510092369290 image

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας