Aπλώς ο καταλληλότερος

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ

Δημοσιευτηκε:

Aπλώς ο καταλληλότερος

Ο Χένινγκ Μπεργκ επέστρεψε στην Ομόνοια, ένας προπονητής που στην προηγούμενη του θητεία στους πράσινους άφησε ανεξίτιλη τη σφραγίδα του.

Και πάντα θα τον θυμούνται για τρία πράγματα. Την κατάκτηση του τίτλου το 2021, την πρώτη συμμετοχή των τριφυλλοφόρων σε ευρωπαϊκούς ομίλους και το γεγονός πως ανέδειξε και καθιέρωσε παίκτες των ακαδημιών. 

Στην Ομόνοια πιστεύουν πως υπάρχει ξανά μία καλή φουρνιά νέων Κυπρίων ποδοσφαιριστών και θεωρούν πως ο κατάλληλος για να τους βγάλει… μπροστά είναι ο Χένινγκ Μπεργκ. Στα τελευταία ματς είχαν μπει στην αποστολή οι Ανδρέας Χατζηευαγγέλου, Αγγελής Αγγελή, Άγγελος Νεοφύτου και Χρύσης Ευαγγέλου, ενώ επιστρέφουν από δανεισμό οι Νικόλας Κυριακίδης, Ταρσίν Οζλέρ, Ανδρέας Χρίστου και Παναγιώτης Ανδρέου. Όλοι αυτοί θα αξιολογηθούν και εύχονται να έχουν την ίδια… μοίρα όπως οι Λοΐζου, Τζιωνής, Κακουλλής, Χαραλάμπους και Παναγιώτου.

Στο μεταγραφικό μέτωπο, δεν αναμένεται κάτι σύντομα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν γίνεται «μελέτη». Από επίσημα χείλη και δη του προέδρου Σταύρου Παπασταύρου λέχθηκε πως δεν αναμένεται σύντομα κάποια ανακοίνωση.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.