Δημητρίου: «Όλες οι λεπτομέρειες εναντίον μας - Να μην παρεξηγείται αυτό που είπε ο Λένον»

Δημοσιεύθηκε 9.9.2022
Δημητρίου: «Όλες οι λεπτομέρειες εναντίον μας - Να μην παρεξηγείται αυτό που είπε ο Λένον»

Για τον αγώνα με τη Σέριφ, τη βαριά ήττα με 3-0 και την απογοήτευση για την εμφάνιση της Ομόνοιας μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων Ανδρέας Δημητρίου στον ΣΠΟΡ FM 95,0, κάνοντας αναφορά μεταξύ άλλων στις προκλήσεις του Ατιέμγουεν και το περιστατικό που προκάλεσε προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ομολογoυμένως ήταν μια βραδιά που μας στεναχώρησε όλους, τόσο όσον αφορά το αποτέλεσμα που ήταν απρόσμενο για μας, για όλους όσο και με την εμφάνιση που δεν ήταν στο επίπεδο που περιμέναμε, θέλαμε και θα μπορούσε να ήταν. Το αποτέλεσμα σίγουρα ήταν κάτι διαφορετικό από ότι είχαμε στο μυαλό, θέλαμε να ξεκινήσουμε θετικά, η Σέριφ είναι μια ομάδα με εμπειρίες στην Ευρώπη, έδειξε και χθες πως έχει αξιοσημείωτη ποιότητα όμως θέσαμε ως στόχο να διεκδικήσουμε μαζί της κάτι καλύτερο στον όμιλο καθώς είμαστε τα δύο αουτσάιντερ, με τη σειρά που κληρώθηκαν οι ομάδες ήταν τρίτη η Σέριφ και τέταρτοι εμείς, άρα ήμασταν το αουτσάιντερ και θέλαμε και θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο. Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θέλαμε από την πρώτη φάση, δεχθήκαμε πολύ εύκολο γκολ, τρεις παίκτες εκεί θα μπορούσαν να συμπεριφερθούν καλύτερα. Σταδιακά η ομάδα έδειχνε ότι πατούσε καλύτερα και κλείνοντας το ημίχρονο νιώθαμε ότι στο δεύτερο θα ερχόταν η ισοφάριση. Δυστυχώς ήρθε το πέναλτι και το 2-0, η διακοπή κι εκεί έγιναν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, δείξαμε με τη Γάνδη πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αντιπάλους ψηλού επιπέδου».

Για τα σκαμπανεβάσματα που προβληματίζουν: «Σίγουρα είναι αλήθεια αυτό. Το δεδομένο είναι πως για να παίξεις καλά όπως με τη Γάνδη σημαίνει μπορείς να παίξεις καλά, αυτό είναι το δεδομένο, το ζητούμενο είναι να διατηρήσουμε το επίπεδο σε αυτά τα επίπεδα. Το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες ακόμη δεν είναι στον βαθμό ετοιμότητας που θα περίμενε ο προπονητής επηρεάζει τη σταθερότητα της ομάδας».

Για τον σχηματισμό: «Ο προπονητής θεωρεί ότι αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος να παίξουμε, έκανε τις επιλογές του, αναμφίβολα το γκολ που δεχθήκαμε δεν έχει καμία σχέση με τον σχηματισμό, έχει να κάνει με την αυτοσυγκέντρωση. Από εκεί και πέρα ο κ. Λένον αποφασίζει, κρίνει καλύτερα από όλους και παίρνει τις αποφάσεις, είναι σεβαστές οι απόψεις του κόσμου, αποφασίζει ο προπονητής».

«Είναι λογικό ο κόσμος να είναι στεναχωρημένος και να εκφράζει τις απόψεις του, όλοι περίμεναν κάτι καλύτερο. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο, δυστυχώς. Όπως εμείς κάναμε την έκπληξη στη Γάνδη και υπήρχε απογοήτευση στην άλλη πλευρά, σήμερα είμαστε εμείς σε αυτή τη θέση. Οι λεπτομέρειες ενός αγώνα επηρεάζουν την έκβαση και χθες ήταν όλες οι λεπτομέρειες εναντίον μας. Δεν μπορούν να δίνονται αυτά τα πέναλτι, κτυπάει η μπάλα στο χέρι του αμυντικού χωρίς να έχει καν οπτική επαφή, δεν μπορούν να δίνονται αυτά».

Για το περιστατικό για το οποίο η Ομόνοια εξέδωσε ανακοίνωση: «Κάναμε ξεκάθαρο στην ανακοίνωση πως δεν απευθυνόμαστε στη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου της Ομόνοιας, γίναμε δέκτες πολύ θετικών σχολίων τα τελευταία χρόνια για τη συμπεριφορά του κόσμου από τρίτους, μας έκανε να νιώθουμε πάρα πολύ ωραία. Δυστυχώς τα τελευταία παιχνίδια ορισμένα άτομα με ενέργειες τους προκαλούν κάποια προβλήματα στο γήπεδο. Το να εντοπιστεί είναι δουλειά των αρμοδίων, να κάνουν αυτά που πρέπει, ο κίνδυνος της τιμωρίας από την UEFA είναι πολύ μεγάλος, βλέπουμε τι ποινές επιβάλλει η UEFA σε τέτοια περιστατικά, ήμασταν πολύ οριακά στο να διακοπεί το παιχνίδι. Αντιλαμβάνεστε για τι πράγμα θα συζητούσαμε τώρα. Είναι σοβαρότατος ο κίνδυνος. Αναμένουμε την εκδίκαση της υπόθεσης, η UEFA είναι πολύ αυστηρή. Πρεμιέρα ομίλων, εκατομμύρια παρακολούθησαν τον αγώνα κι είδαν αυτό το περιστατικό. Αντιλαμβανόμαστε τη στεναχώρια που μπορεί να νιώσει κάθε οπαδός από το αποτέλεσμα και τις προκλήσεις, ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά του παίκτη της Σέριφ όμως τέτοιες ενέργειες φέρνουν σε δύσκολη θέση και την Ομόνοια και όλους μας».

Για τις χειρονομίες του Ατιέμγουεν και το πώς θα κινηθεί η Ομόνοια: «Θα κινηθούμε όπως πρέπει, υπήρχε και μια φάση στο πρώτο ημίχρονο, αγκωνιά του ίδιου παίκτη στον Κασάμα. Περιστατικά που διερωτάσαι γιατί δεν παρενέβη το VAR, ή το πώς πανηγυρίστηκε το γκολ. Αν είναι δυνατόν να ανέχεται ο διαιτητής να μείνει ο παίκτης στο γήπεδο μετά από αυτό που έκανε. Ήταν χυδαίος ο πανηγυρισμός του όχι μόνο προκλητικός. Υπήρχαν και παιδιά στο γήπεδο».

Για τον Φαμπιάνο: «Βγήκε ψες από την κλινική, ένιωθε καλά. Είχε έναν τραυματισμό πολύ ύπουλο, του δημιούργησε πρόβλημα, δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει, για αυτό έγινε αλλαγή. Ευτυχώς μετά διαφάνηκε πως δεν ήταν κάτι σοβαρό. Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση του στην προπόνηση».

Για το ότι ο προπονητής είπε πως προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα και ο κόσμος σχολιάζει πως ίσως δεν ενδιαφέρει το Europa: «Σε καμία περίπτωση, να μην παρεξηγείται αυτό που είπε. Ασφαλώς δίνουμε σημασία, προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα είπε ο προπονητής και συμφωνούμε, θέλουμε το πρωτάθλημα και μέσα από αυτό θα διεκδικήσουμε τον μεγάλο στόχο, είσοδο στους ομίλους του Champions League. Η Ομόνοια επιβάλλεται να διεκδικεί το πρωτάθλημα και να το κατακτά. Δεν σημαίνει πως θα αδιαφορήσει για τους ομίλους, αν δείτε και την ενδεκάδα, έγιναν κάποιες αλλαγές αλλά ήταν δυνατή ενδεκάδα».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Την έκανε γι’ αλλού ο Τζιωνής – Η νέα πρόκληση στην καριέρα του

Την έκανε γι’ αλλού ο Τζιωνής – Η νέα πρόκληση στην καριέρα του

Την έκανε γι’ αλλού ο Τζιωνής – Η νέα πρόκληση στην καριέρα του

Έπεσαν οι υπογραφές με Μίλετιτς και βγήκε η ανακοίνωση

Έπεσαν οι υπογραφές με Μίλετιτς και βγήκε η ανακοίνωση

Έπεσαν οι υπογραφές με Μίλετιτς και βγήκε η ανακοίνωση

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές