Όλτρα: «Έχει καλούς παίχτες η Ομόνοια και πιέζει ψηλά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε 2.9.2022
Όλτρα: «Έχει καλούς παίχτες η Ομόνοια και πιέζει ψηλά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Την καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου παραχώρησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα, ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Αναφέρθηκε στην ποιότητα της Ομόνοιας, τον Πέρε Πονς και την κατάσταση του Νικόλα Εγγλέζου.

Αναλυτικά:

Αρχική τοποθέτηση: «Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ντέρμπι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, καλούς προπονητές, σε ένα πολύ καλό γήπεδο, με αρκετά καλή ατμόσφαιρα, απέναντι σε μία ομάδα που παίζει επίσης σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ.

Πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε. Θα πρέπει να είμαστε βελτιωμένοι, να παίξουμε καλύτερα από ότι στο προηγούμενο παιχνίδι με την Δόξα, πάμε για τη νίκη και θα πρέπει να κάνουμε περισσότερα πράγματα σωστά για να τα καταφέρουμε».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Νικόλας Εγγλέζου είναι άρρωστος δεν θα καταφέρει να είναι στην αποστολή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου και του Πέρε Πονς, είναι διαθέσιμοι κανονικά».

Για το γεγονός πως δεν σκόραρε η ΑΕΚ στην πρεμιέρα: «Η αλήθεια είναι πως πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα, όχι μόνο το γκολ. Είναι σημαντικό πως δημιουργούμε ευκαιρίες, θα ήταν πιο ανησυχητικό αν δεν δημιουργούσαμε. Αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Αυτό που με ανησύχησε περισσότερο είναι πως δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι και με ένταση στο πρώτο ημίχρονο. Όλα είναι σημαντικά, σε όλους τους τομείς. Αν δημιουργούμε ευκαιρίες, θα φτάνουμε στο ζητούμενο που είναι το γκολ».

Για τα δυνατά σημεία της Ομόνοιας: «Η Ομόνοια είναι μία πολύ καλή ομάδα, που συμμετέχει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές στο επιθετικό κομμάτι, πχ ο Μπρούνο και ο Κακουλλής. Ομάδα που παίζει γρήγορα και διαγώνια, μπορεί να πιέζει ψηλά. Ομάδα με αρκετές επιλογές στο παιχνίδι της και με πολύ δουλειά από τον προπονητή της».

Αν η ισοπαλία με την Δόξα κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη για νίκη στο ΓΣΠ: «Η ισοπαλία με την Δόξα για εμάς είναι σαν ήττα. Όμως το παιχνίδι με την Ομόνοια δεν είναι πιο σημαντικό γι αυτόν τον λόγο. Για μένα, το επόμενο παιχνίδι είναι πάντα το σημαντικότερο, ότι και αν έχεις κάνει στο προηγούμενο».

Για το γεγονός πως είναι το πρώτο του ντέρμπι στην Κύπρο: «Πάντα έχω κίνητρο, σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Όμως ένα ντέρμπι είναι πολύ σημαντικό, ξεχωριστό και ωραίο παιχνίδι».

Για τον Πέρε Πονς: «Είμαι χαρούμενος που αποκτήσαμε αυτόν τον παίκτη, τον ξέρω πολύ καλά από την Ισπανία. Είναι ένας μέσος που δουλεύει για την ομάδα. Μέσος box to box που προωθείται, με καλή συμπεριφορά και ανασταλτικά. Θα μας βοηθήσει πολύ».

Τι πρέπει να βελτιώσει αύριο: «Δεν ξέρω, θα μπορώ να σας απαντήσω μετά το αυριανό παιχνίδι γιατί θα πρέπει να βελτιωθούμε σε όλες τις γραμμές μας. Περιμένω να δω αν θα γίνει αυτό, οπότε δεν ξέρω να σας απαντήσω».

Αν θα γίνει ροτέισον: «Πάντα προσπαθώ να χρησιμοποιήσω την καλύτερη ενδεκάδα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Θα έχουμε πολλά παιχνίδια και θα προσπαθώ να χρησιμοποιώ την καλύτερη ενδεκάδα για να πάρει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Την έκανε γι’ αλλού ο Τζιωνής – Η νέα πρόκληση στην καριέρα του

Την έκανε γι’ αλλού ο Τζιωνής – Η νέα πρόκληση στην καριέρα του

Την έκανε γι’ αλλού ο Τζιωνής – Η νέα πρόκληση στην καριέρα του

Έπεσαν οι υπογραφές με Μίλετιτς και βγήκε η ανακοίνωση

Έπεσαν οι υπογραφές με Μίλετιτς και βγήκε η ανακοίνωση

Έπεσαν οι υπογραφές με Μίλετιτς και βγήκε η ανακοίνωση

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές