Ο γίγαντας Φαμπιάνο και το ευοίωνο μέλλον

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ

Δημοσιευτηκε:

Ο γίγαντας Φαμπιάνο και το ευοίωνο μέλλον

Για να πετύχεις κάτι μεγάλο χρειάζεται να έχεις έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. Και η Ομόνοια τον βρήκε στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου Φαμπιάνο.


Με τα δύο πέναλτι που απέκρουσε στην άχαρη διαδικασία, και την απόλυτη ευστοχία των συμπαικτών του (Γκόμεθ, Γκόμες, Ασάντε και Λέτσιακς), η Ομόνοια πήρε την πρόκριση και αναμφίβολα όλοι οι παίκτες θα επωφεληθούν και οικονομικά, βάσει των πριμ που έχουν στα συμβόλαιά τους.


Ο γίγαντας Φαμπιάνο με την τεράστια εμπειρία έβαλε το λιθαράκι του, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες με ευρωπαϊκές παραστάσεις.


Σαφώς μεγάλη ικανοποίηση φέρνει το γεγονός ότι παίζουν και «δικά» της παιδιά και μάλιστα σε παιχνίδια που «καίνε». Ο Μπεργκ έχει εμπιστοσύνη σε όλους και τώρα που η Ομόνοια θα παίζει σε… διπλό ταμπλό, όλο και περισσότεροι θα πάρουν ευκαιρίες. Οι Τζιωνής, Λοΐζου, Κακουλλής ήδη θεωρούνται μονάδες του ρόστερ ενώ ακολουθούν και άλλοι που έπαιξαν και κόντρα στην Πάφο (Βενιζέλου, Χαραλάμπους, Παναγιώτου, Ζευκής).


Δικαιωμένος


Ο Νεόφυτος Λάρκου έχει κάθε λόγο να χαίρεται την επιτυχία αφού πήρε την Ομόνοια από το… υπό το μηδέν και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έφτιαξε μαζί με τους συνεργάτες ένα ποιοτικό σύνολο που έφερε επιτυχίες. Νιώθει δικαιωμένος και το χάρηκε με την ψυχή του, όπως και οι υπόλοιποι.