Έφτασε Βαρσοβία και «κλειδώνεται» ώς την προπόνηση
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Στη Βαρσοβία βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η αποστολή της Ομόνοιας, που αύριο (26/8, 21:00) θα φιλοξενηθεί από τη Λέγκια στο μεγάλο παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.
Η πτήση των πρασίνων αφίχθη στην πολωνική πόλη λίγα λεπτά πριν από τις 14:30 και πλέον οι πράσινοι... κλειδώνονται στο ξενοδοχείο, μέχρι την αποψινή (21:00) προπόνηση με την οποία η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της.
Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA οι φιλοξενούμενες ομάδες υποχρεούνται να παραμείνουν περιορισμένες και μπορούν να φύγουν από το ξενοδοχείο μόνο για την προπόνηση και τον αγώνα.
Στην αποστολή του τριφυλλιού βρίσκονται 23 ποδοσφαιριστές (δεν ανακοινώθηκαν τα ονόματά τους) και ανάμεσα σε αυτούς είναι και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, οι Καλί Σενέ και Έρνεστ Ασάντε, που δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής, από τη στιγμή που απουσιάζουν οι Παπουλής και Κακουλλής.
- Ο Χένινγκ Μπεργκ θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης της Ομόνοιας και συγκεκριμένα στις 20:40.
Δείτε επίσης:
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Πετάει με Παπασταύρου, Ασάντε και Σενέ η Ομόνοια