Πιο έμπειρη και πιο γεμάτη

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 4.9.2021
Πιο έμπειρη και πιο γεμάτη

Η πρόκριση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης έχει αρκετά θετικά σε πολλαπλά επίπεδα, αλλά ταυτόχρονα η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα κοπιαστική για παίκτες, τεχνική ηγεσία, επιστημονικό και υποστηριχτικό προσωπικό της Ομόνοιας. Για αυτό λοιπόν «χτίστηκε» από την περσινή σεζόν ένα ρόστερ που να μπορεί ν΄ αντεπεξέλθει και στις δύο διοργανώσεις. Μπορεί στο πρώτο μισό της περσινής χρονιάς και με τον τρόπο που διεξήχθη το Europa League αυτό το σκηνικό να μην λειτούργησε, όταν όμως βρήκε τα πόδια της, όλα πήγαν ρολόι. Ήταν κάτι άγνωστο για όλους στο πράσινο στρατόπεδο. Bρέθηκαν σε κάποια φάση μακριά από την κορυφή (-9) και αρκετοί υποστηριχτές της μιλούσαν για αδυναμίες να αντεπεξέλθει σε δύο διοργανώσεις λόγω λιγότερων επιλογών στο ρόστερ.


Έκανε όμως την αντεπίθεσή της και κατάφερε να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, αποδεικνύοντας πως το ρόστερ ήταν και ποιοτικό αλλά και πλήρες.

Φέτος είναι ακόμη πιο έμπειρη και κατά γενική ομολογία και με πιο ποιοτικές λύσεις. Σίγουρα, άλλο Europa και άλλο Conference League, μιας και η νεοσύστατη διοργάνωση στην οποία μετέχουν φέτος οι πράσινοι είναι με πιο αδύνατες ομάδες. Άρα, λοιπόν, με εμπειρία και περισσότερες επιλογές είναι εφικτός ο στόχος της πρόκρισης σε ένα όμιλο όπου συμμετέχουν η Βασιλεία, η Καραμπάχ και η Καϊράτ Αλμάτι.

Ο Σεπτέμβριος θα είναι «καυτός» αφού με την επανέναρξη η Ομόνοια θα παίξει εκτός με την ΑΕΚ, στην πρώτη της εγχώρια υποχρέωση. Στις 16 του μήνα θα πάει στο Καζακστάν για να αντιμετωπίσει την Καϊράτ Αλμάτι. Επιστρέφοντας θα φιλοξενήσει στις 20 του Σεπτέμβρη και στις 24 την Πάφο. Εντός θα κλείσει τον μήνα (30 Σεπτεμβρίου) με αντίπαλο τη Βασιλεία.

Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Μάρκο Τσέποβιτς πιθανόν να βρίσκεται στην αποστολή με την ΑΕΚ, όχι όμως ο Ερίκ Μποτεάκ ο οποίος ίσως είναι σε θέση να βοηθήσει μετά τις 20 του μήνα. Όσο για τον Γιάννη Κούσουλο, το πρόβλημα στο γόνατο για την ώρα δεν επιτρέπει ασφαλείς προβλέψεις περί επιστροφής.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!