Κάθοδος, Τσίρειο και... βαλίτσες

ΜΑΡΙΝΑ ΑΡΓΥΡΟΥ Δημοσιεύθηκε 25.6.2021
Κάθοδος, Τσίρειο και... βαλίτσες

Τελευταία μέρα σήμερα στην Κυπερούντα για την Ομόνοια, αφού οι πράσινοι ολοκληρώνουν τις προπονήσεις τους στο ορεινό χωριό και μαζί το πρώτο σκέλος της προετοιμασίας τους.


Αύριο η Ομόνοια θα πάει Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα (19:00 τηλεοπτικό από Cytavision), στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας της, με τον Χένινγκ Μπεργκ να έχει την ευκαιρία να δει σε ποιο βαθμό ετοιμότητας είναι οι ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι σε λιγότερο από έναν μήνα θα κληθούν να ριχθούν στη μάχη της Ευρώπης και συγκεκριμένα στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.


Την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» θα ξεκουραστούν και θα φτιάξουν βαλίτσες, αφού τη Δευτέρα η αποστολή αναχωρεί για την Πολωνία, εκεί που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ομόνοιας.


Κατά την παραμονή στην Πολωνία οι πράσινοι έχουν διευθετήσει να διεξαχθούν τρία φιλικά παιχνίδια, με τη Βίσλα Πλοκ (2/7), την Γκόρνικ Ζάμπρζε (6/7) και τη Χάποελ Μπερ Σεβά (7/7).


Η επιστροφή στην Κύπρο είναι προγραμματισμένη για τις 9 Ιουλίου και στις 13 του μήνα η Ομόνοια θα πραγματοποιήσει την πρόβα τζενεράλε της πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, αφού θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση για το Σούπερ Καπ, διεκδικώντας παράλληλα και τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.


Φαμπιάνο και προσθήκες


Παράλληλα με την προετοιμασία τρέχει και ο προγραμματισμός των πρασίνων. Ουσιαστικά γίνεται προσπάθεια μέχρι το τέλος του μήνα να κλείσουν οι εκκρεμότητες, που αφορούν τον μεσοεπιθετικό χώρο.


Συγκεκριμένα ο Μπεργκ αναζητά έναν μέσο, έναν ακραίο επιθετικό και έναν επιτελικό χαφ. Όσον αφορά τον Φαμπιάνο, ασχέτως του το τι έχει γραφτεί όλο το προηγούμενο διάστημα, η Ομόνοια συνεχίζει τις προσπάθειές της για να επεκτείνει το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!