Για το θετικό αποτέλεσμα

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 11.2.2021
Για το θετικό αποτέλεσμα

Η Ένωση πάει στο «Στέλιος Κυριακίδης» για να αντιμετωπίσει την Πάφο με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Κάρλος Φερέρ προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του Ερμή που την έφερε στους 24 βαθμούς και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για να πάρει βαθμολογικές ανάσες.


Η αποστολή είναι δύσκολη αφού και η Πάφος καίγεται για βαθμούς, όμως οι βυσσινί πάνε αποφασισμένοι για να δραπετεύσουν με θετικό αποτέλεσμα. Ο Ισπανός τεχνικός θα ακολουθήσει τη συνταγή που του έδωσε τα σημαντικά τρίποντα εκτός έδρας. Εκτός πλάνων είναι ο Κυριάκου λόγω καρτών και ο Πανός που παίζει στην Ένωση δανεικός από την Πάφο.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ