Τους πείσμωσε η ήττα

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 2.2.2021
Τους πείσμωσε η ήττα

Ο Κάρλος Φερέρ, μετά την ήττα από τη Δόξα, πείσμωσε ακόμη περισσότερο.


Ο Ισπανός τεχνικός εκτιμά πως η ομάδα του θα επανέλθει στις επιτυχίες και θα υλοποιήσει τον στόχο της παραμονής.


Δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και, παρά την ήττα, συγχάρηκε τους παίκτες και τους ζήτησε να πεισμώσουν και να επικεντρωθούν μονάχα στον κομβικό αγώνα της Πέμπτης με τον Ερμή.


Σε αυτόν τον αγώνα επιστρέφει ο Μαϊσουράντζε που απουσίαζε λόγω της κηδείας του πεθερού του. Διαθέσιμος θα είναι και ο νεοαποκτηθείς μέσος Τζουνς Μπάρνι.


Τέλος, με την απόκτηση του 23χρονου Καμερουνέζου ακραίου επιθετικού Μαρσελίν Καντό, συμπληρωθήκαν οι τέσσερις μεταγραφές του Γενάρη.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ