Αντίστροφη μέτρηση στην Ένωση

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 25.6.2022
Αντίστροφη μέτρηση στην Ένωση

Την Τετάρτη α ξεκινήσει την προετοιμασία της η Ένωση. Ο Μαρίνος Σατσιάς έβγαλε το πρόγραμμα και τέλος Ιουνίου η Παραλιμνίτικη ομάδα θα βάλει μπρος τις μηχανές. Να σημειωθεί πως η προετοιμασία θα γίνει εξ ολοκλήρου στο Παραλίμνι και στις εγκαταστάσεις στο «Τάσος Μάρκου».


Μέχρι τώρα, ο προγραμματισμός είναι σε καλό δρόμο. Ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους και συνεχίζουν, ο 38χρονος Αργεντινός μεσοαμυντικός Αντριάν Λουσέρο, ο 33χρονος Τσέχος αμυντικός Πάβελ Τρέκσα, ο 23χρονος Γάλλος επιθετικός Ζουλιέν Λαμί και ο 23χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ Λουίς Σίλβα.


Σε ό,τι αφορά τα νέα αποκτήματα, ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Παναγιώτου και ο Ονησίφορος Ρουσιάς είναι οι δύο πρώτοι που ανακοινώθηκαν επίσημα. Κλειστοί είναι επίσης και τρεις Σέρβοι οι οποίοι θα ανακοινωθούν από μέρα σε μέρα. Πρόκειται για τον 26χρονο τερματοφύλακα Ιβάν Κόστιτς, τον 26χρονο αμυντικό Μάρκο Τζιεβρέμοβιτς και τον 31χρονο επιθετικό Πράνκο Μιχαΐλοβιτς.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ