«Τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάλα»

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 17.6.2022
«Τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάλα»

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου θα έχει έναν από τους χαμηλότερους προϋπολογισμούς την επόμενη χρονιά στην πρώτη κατηγορία, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει από το να πιστεύει και να ελπίζει σε μία πολύ καλή πορεία στα «σαλόνια».


«Τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάλα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος των βυσσινί Φώτης Τρίαρος και πρόσθεσε: «Τα μεγάλα μπάτζετ παίζουν τον ρόλο τους, αλλά δεν είναι μόνο τα μπάτζετ στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι μόνο οι μεγάλοι προϋπολογισμοί που κάνουν τις ομάδες».


Όσον αφορά τους στόχους της Ένωσης, ο κ. Τρίαρος είπε: «Εμείς με τα δικά μας οικονομικά δεδομένα και έστω και εάν έχουμε ένα από τους χαμηλότερους προϋπολογισμούς στην πρώτη κατηγορία, θα παρουσιάσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα πραγματοποιήσει μία καλή πορεία και θα υλοποιήσει τους στόχους της».


«Έτοιμη στην ώρα της»


Ταυτόχρονα, ο αντιπρόεδρος των βυσσινί αναφέρθηκε και στο θέμα του προγραμματισμού: «Υπήρχε το πρόβλημα με το διοικητικό, αλλά η ομάδα δεν ήταν ακέφαλη. Είναι αρκετά προχωρημένος ο προγραμματισμός. Η ομάδα θα είναι έτοιμη στην ώρα της».

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ