Εκεί που πρέπει, δεν μπορεί

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 30.12.2020
Εκεί που πρέπει, δεν μπορεί

Η Ένωση έχει μόνο μία νίκη επί της ΑΕΚ και δεν κέρδισε κανένα παιχνίδι απέναντι σε ομάδες με τις οποίες παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού.


Θυμίζουμε ότι ηττήθηκε από Εθνικό στο Δασάκι και έφερε ισοπαλία στο «Τάσος Μάρκου», ηττήθηκε εκτός από την Καρμιώτισσα, εντός από τον Ολυμπιακό, έφερε εντός έδρας ισοπαλία με Δόξα και Πάφο, έμεινε στην ισοπαλία εκτός έδρας με Ερμή, ενώ ηττήθηκε δύο φορές από τη Νέα Σαλαμίνα.


Στο μεταξύ συνεχίζεται η προετοιμασία για τον πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον ΑΠΟΕΛ.


Μετά και τη βαριά εντός έδρας ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα, ο Κάρλος Φερέρ επιδιώκει να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ