Να προσέξουν τη Β' κατηγορία

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 13.2.2022
Να προσέξουν τη Β

Στη Β´ κατηγορία το πρωτάθλημα έχει πάρει μια άγρια ομορφιά, ιδιαίτερα όσον αφορά τις τέσσερις θέσεις ανόδου. Μετά από 19 αγωνιστικές, έξι ομάδες διεκδικούν, με ίσες σχεδόν πιθανότητες, τις τέσσερις προνομιούχες θέσεις.


Είναι η Ένωση με την Αλκή (39 βαθμοί), Νέα Σαλαμίνα (38), Ακρίτας Χλώρακας (37), Ερμής (36) και Καρμιώτισσα (35). Η διαφορά του πρώτου μέχρι τον έκτο είναι μόλις τέσσερις βαθμοί! Διαφορά που αφήνει ανοιχτή την πόρτα της ανόδου σε όλους τους μνηστήρες. Σε ένα πρωτάθλημα όπου αγωνίζονται ομάδες με ιστορία, θα πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας ώστε την άνοδο να την κερδίσουν οι καλύτεροι, οποίοι κι αν είναι αυτοί, όποιο όνομα κι αν έχουν.

Τώρα τελευταία διαβάζω αρκετά παράπονα, ιδιαίτερα από την πλευρά της Ένωσης, από τους φίλους της οποίας έλαβα και ένα βίντεο στο οποίο περιλαμβάνονται διαιτητικά λάθη. Ίσως να συμβαίνουν τέτοια λάθη σε βάρος διάφορων ομάδων. Σε μια άλλη δημοσίευση, είδα να ανταλλάσσονται «πυρά» μεταξύ δύο ομάδων που βρίσκονται στο γκρουπ των πρωτοπόρων.

Έχω την εντύπωση ότι όσο περνά ο καιρός, τόσο πιο δύσκολα θα γίνονται τα πράγματα, οπόταν η ΚΟΠ θα πρέπει να λάβει τα μέτρα της. Τονίζουμε τη σπουδαιότητα του φετινού πρωταθλήματος Β´ κατηγορίας. Αντιλαμβάνομαι ότι οι έξι πρώτες ομάδες δαπάνησαν αρκετό χρήμα για να διεκδικήσουν την άνοδό τους, οπόταν όλοι οι αγώνες, και ιδιαίτερα τα μεταξύ τους ντέρμπι, θα πρέπει να διεξαχθούν επί ίσοις όροις.

Η ΚΟΠ οφείλει να βλέπει και να ελέγχει με μεγάλη προσοχή τους αγώνες και να τονίσει προς τους διαιτητές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Τέτοιου είδους λάθη όπως αυτά που είδα στο βιντέακι, δεν πρέπει να επαναληφθούν…

 

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ