Ανοίγει τα χαρτιά του στη γ.σ. o Tσόκκος
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ
Δημοσιευτηκε:

Μέσα από τη γενική συνέλευση που θα γίνει στις 2 Ιουνίου θα διαφανεί κατά πόσο θα παραμείνει στην προεδρία ο Γιώργος Τσόκκος. Πάντως, εδώ και αρκετό καιρό ο πρόεδρος εξέφρασε την πρόθεση για να αποχωρήσει από την ομάδα. Το ανέφερε αρκετές φορές πως αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά.
Άρα, αυτό δεν έχει να κάνει με τον υποβιβασμό της ομάδας στην β΄ κατηγορία. Ο κ. Τσόκκος αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του στη γενική συνέλευση. Πάντως, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας, που είναι ο τρίτος στην ιστορία της, τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα για την Ένωση.
Η περιοχή έχει τεράστιο πρόβλημα λόγω της πανδημίας, χάθηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα, οπότε και τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα για την Ένωση. Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό, δύο παιχνίδια διαδικαστικού χαρακτήρα έχουν απομείνει για την Ένωση που τη νέα σεζόν θα παίζει στη β΄ κατηγορία. Αύριο θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΕΛ και το Σάββατο θα πάει στο Μακάρειο για να αντιμετωπίσει τη Δόξα.