Η απογοήτευση του Τούτιτς και η χαρά του Λακτιόνοφ
Δημοσιευτηκε:

Φανερά απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του, ο προπονητής του Ολυμπιακού Νεντίμ Τούτιτς, στάθηκε στο κακό ξεκίνημα των μαυροπρασίνων και στη μη αντίδραση μετά το δεύτερο γκολ.
Σχολίασε συγκεκριμένα: «Είμαι απογοητευμένος. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ακρίτας σκόραρε όμως εμείς χάσαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, ισοφαρίσαμε και μπορούσαμε για ένα δεύτερο γκολ. Εκεί δώσαμε ένα ακόμη γκολ στον Ακρίτα και μετά το 2-1 δεν είχαμε την δύναμη να αντιδράσουμε».
Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ακρίτα, Ντένις Λακτιόνοφ αφού αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στις κοπέλες του Ακρίτα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, επισήμανε: «Μας έδωσαν ενέργεια και μας έσπρωξαν στο γήπεδο. Ευχαριστώ και τους οπαδούς μας. Από το πρώτο λεπτό και όλοι μαζί πετύχαμε τη νίκη, μαζί με τους ποδοσφαιριστές που ήταν ήρωες και αυτοί που αγωνίστηκαν και αυτοί που ήταν στον πάγκο».