Σεργίδης: «Δίκαια πήραμε την πρόκριση - Ας μας τύχει όποιος αντίπαλος και να είναι»

Δημοσιεύθηκε 2.3.2023
Σεργίδης: «Δίκαια πήραμε την πρόκριση - Ας μας τύχει όποιος αντίπαλος και να είναι»

Δηλώσεις του Μάκη Σεργίδη στην συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού απέναντι στην Ανόρθωση.

Ο Κύπριος τεχνικός μίλησε για το δύσκολο έργο της ομάδας του και την συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του:

«Συλλυπητήρια στα θύματα αυτής της ανείπωτης τραγωδίας. Καλή δύναμη. Δύσκολη στιγμή για όλον τον Ελληνισμό. Ήρθαμε σ΄ ένα καμίνι και ανταποκριθήκαμε πάρα πολύ καλά. Προσπαθήσαμε με καθαρό ποδόσφαιρο να γείρουμε το παιχνίδι υπέρ μας. Θα μπορούσαμε να μην αγχωθούμε στο τέλος. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στους συνεργάτες που βρήκα εδώ, στους συνεργάτες μου. Μας δίνει αυτοπεποίθηση και μεγάλη δύναμη για την επόμενη μέρα. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια μεγαλώνουν όλοι. Να μας βρει ταπεινούς και προσγειωμένους η επόμενη μέρα. Βλέπω στα παιδιά μεγάλη θέληση για δουλειά. Όταν δουλεύεις θα επιβραβευτείς. Καλή συνέχεια στην Ανόρθωση. Νιώθω ότι ο Ολυμπιακός δίκαια πήρε την πρόκριση»

Είναι μια δικαίωση για σας αυτή η πρόκριση;

«Πήρα αυτή την απόφαση να έρθω εδώ, πιστεύω στις δυνατότητες μου. Είμαι αρκετά περήφανος γι αυτό που έχω καταφέρει. Δεν το έχω κάνει μόνος μου. Νιώθω ότι όση κούραση και να έχεις είναι ένα τεράστιο κίνητρο για μας»

Αν έχει προτίμηση για αντίπαλο στα ημιτελικά:

«Ας είμαστε ο πιο αρεστός και ας μας πέσει οποίος και να είναι».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου