Σεργίδης: «Δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι στιγμές, δεν θέλω να κρυφτώ πίσω από τα λόγια»

Δημοσιεύθηκε 28.11.2022
Σεργίδης: «Δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι στιγμές, δεν θέλω να κρυφτώ πίσω από τα λόγια»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Μάκης Σεργίδης μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του με 2-0 από τη Νέα Σαλαμίνα στο ντεμπούτο του στον πάγκο των μαυροπράσινων.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ένας δύσκολος αγώνας, η αναγκαιότητα των βαθμών και για τις δύο ομάδες δεν επέτρεψε το καλό θέαμα. Προσπαθήσαμε μέσα από τις προπονήσεις να μαζέψουμε λίγο την ομάδα στο μεσοαμυντικό κομμάτι, να περιορίσουμε το μεγάλο ποσοστό γκολ που δεχόμαστε. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα κατάφερε να είναι μέσα στο αγωνιστικό της πλάνο, είχαμε κάποιες καλές προϋποθέσεις με τον Κα. Δυστυχώς όμως το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Εμείς μέσα από μια στατική φάση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Μιλάμε για μια ομάδα η οποία έχει καιρό να πάρει νίκη, το ψυχολογικό κομμάτι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Προσπαθήσαμε με διάφορους τρόπους στο β' μέρος να γυρίσουμε την κατάσταση, ρισκάραμε. Η φάση με τον Ντεσιρέ προς το τέλος ήταν καθοριστική για εμάς, δεν ήρθε το γκολ και έτσι προέκυψε το 2-0. Δεν θέλω να κρυφτώ πίσω από τα λόγια, η κατάσταση σαφώς και είναι δύσκολη. Δουλειά μας είναι να δουλεύουμε καθημερινά, να βελτιωνόμαστε και κάθε Σάββατο να προσπαθούμε να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Μετά την άνοδο, μάχη στο ΓΣΠ για το στέμμα

Μετά την άνοδο, μάχη στο ΓΣΠ για το στέμμα

Μετά την άνοδο, μάχη στο ΓΣΠ για το στέμμα

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό