Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Πετράκης

Δημοσιεύθηκε 11.11.2022
Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Πετράκης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αποτελεί ο Γιάννης Πετράκης.

Ο Κρητικός προπονητής υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση των μαυροπράσινων μετά τη βαριά ήττα με 4-0 από την Ομόνοια, όπου κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας.

Ο προβληματισμός στις τάξεις του Ολυμπιακού εντάθηκε μετά την κάκιστη εικόνα που έβγαλε η ομάδα στο παιχνίδι με το τριφύλλι όπου ηττήθηκε με κάτω τα χέρια και ο Πετράκης ευκόλυνε τη διοίκηση υποβάλλοντας παραίτηση.

Ο Ελλαδίτης στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο των μαυροπράσινων κοούτσαρε την ομάδα σε 11 αγώνες κι είχε τραγικό απολογισμό με μία νίκη (εντός έδρας με Ακρίτα), τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες, με συγκομιδή έξι βαθμών, που φέρει τον Ολυμπιακό στην προτελευταία θέση, στο +2 από την τελευταία και στο -4 από τις θέσεις σωτηρίας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου