Σκορπάει τρόμο ο Άρης, διέσυρε... με εξαιρετικό στυλ τον Ολυμπιακό!

Δημοσιεύθηκε 2.9.2022
Σκορπάει τρόμο ο Άρης, διέσυρε... με εξαιρετικό στυλ τον Ολυμπιακό!

Άλλη μία απόδειξη ότι και φέτος είναι δυνατός έδωσε ο Άρης, που κέρδισε πανεύκολα με το ευρύ 5-0 τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο και έκανε το δύο στα δύο. Από την άλλη οι μαυροπράσινοι έμειναν ξανά χωρίς βαθμούς, έχοντας μάλιστα αυτή τη φορά και τραγική παρουσία.

Η ομάδα της Λεμεσού φρόντισε από το πρώτο μισάωρο του αγώνα να δείξει ποιο είναι το αφεντικό, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στις πρώτες δυο ευκαιρίες που βρήκε. Στο 23’ ο Μπένγκτσον αντάλλαξε μπάλα με τον Μαγιαμπέλα, βρέθηκε σε θέση βολής και με σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ το 2-0 ήρθε στο 30’ με τον Μπαμπίκα να πετυχαίνει ένα πανέμορφο τέρμα με σουτ έξω από την περιοχή.

Το εγχείρημα του τεχνικού των φιλοξενουμένων, Γιάννη Πετράκη, να κάνει τρεις αλλαγές στην ανάπαυλα (σ.σ. ισάριθμες έκανε και ο τεχνικός των γηπεδούχων Αλεξέι Σπιλέφσκι) πήγε νωρίς στράφι, μιας και στο 47’ ο Μπράουν με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί για τρίτη φορά στα δίχτυα του Κόβατς.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε και το 4-0 με τον Μπαμπίκα να συνεργάζεται άψογα με τον Τζαβέ και να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Οι παίκτες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» συνέχισαν να παρουσιάζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο με πανέμορφες συνεργασίες, έστω κι αν έριξαν ρυθμό, και σε μία από αυτές στο 89’ ο Κοκόριν πέρασε εντυπωσιακά στον Σπόλιαριτς που με μονοκόμματο σουτ έγραψε το τελικό 5-0.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος του παιχνιδιού

89' - ΓΚΟΛ. 5-0. Ο Κοκόριν πέρασε ωραία μπαλιά στον Σπόλιαριτς, που με απευθείας σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα

87' - Πάρα πολύ όμορφη ενέργεια από τους παίκτες του Άρη, με τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Καζού το σουτ του οποίου έφυγε πάνω από τα δοκάρια

82' - Σουτ από τον Καζού, ελάχιστα έξω η μπάλα

69' - O τερματοφύλακας του Άρη κόβει την προσπάθεια του Ντεσιρέ

58' - Ο Βανά Άλβες έσωσε τον Άρη σε τετ α τετ με τον Γκεριέρ

51' - ΓΚΟΛ. 4-0. Ο Τζαβέ συνεργάστηκε άψογα με τον Μπαμπίκα, που πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ

47' - ΓΚΟΛ. 3-0. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μπράουν στέλνει για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα

Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

Τέλος πρώτου ημιχρόνου

45+1' - Ο Καζού έφυγε από πλάγια έκανε το πλασέ, ελάχιστα πάνω η μπάλα

40' - O Μπένγκτσον επιχείρησε το σουτ, έξω από την περιοχή, ο Κόβατς απογειώθηκε κι έδιωξε τον κίνδυνο

36' - Ο Nτεσιρέ βρέθηκε σε καλό σημείο έκανε το σουτ με τον Μουσούντα να βάζει κόντρα και η μπάλα πήγε κόρνερ

35' - Πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η εκτέλεση φάουλ από τον Καζού

32' - Ο Κόβατς πρόλαβε τον Καζού, με τη μπάλα μετά από λάθος να επιστρέφει προς την περιοχή με τον γκολκίπερ των μαυροπρασίνων να μαζεύει από τα πόδια του παίκτη του Άρη

30' - ΓΚΟΛ. 2-0. Ο Μπαμπίκα με σουτ έξω από την περιοχή στέλνει τη μπάλα σε σημείο που δεν έχει περιθώρια αντίδρασης ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού

23΄- ΓΚΟΛ 1-0. Ο Μπένγκτσον πήρε τη μπάλα, μετά από κόψιμο του Καζού, έκανε το 1-2 με τον Μαγιαμπέλα και με σουτ νίκησε τον Κόβατς

12' - Καμία απειλητική φάση μέχρις στιγμής μπροστά στις δύο εστίες

1' - Έναρξη του αγώνα

ΑΡΗΣ: Βανά, Γιαγκό, Μουσούντα, Μπρόρσον, Καζού, Μπράουν, Σόκε (46' Τζαβέ, 56' Πηλέας), Γιαμπλόνσκι, Μπένγκτσον (46' Σλόγκαρ), Μαγιαμπέλα (46' Κοκόριν), Μπαμπίκα (63' Σπόλιαριτς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κόβατς, Κυριάκου, Καρτασιάν, Μπάρντι, Μουκτάρης (46' Χέντρικς), Ιωάννου (76' Aντωνίου), Νάνι, Γκεριέ, Σάλι (46΄Ευτυχίδης), Πεχλιβάνης (46' Ψύχας), Ντεσιρέ (67' Kαπαρτής).

ΣΚΟΡΕΡ: 23' Μπένγκτσον, 30', 51' Μπαμπίκα, 47' Μπράουν, 89' Σπόλιαριτς

KITΡΙΝΕΣ: 27' Σόκε, 57' Γιαγκό / 13' Μουκτάρης

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Τουμάζου Ανδρέας

4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης

VAR: Κώστα Ροβέρτος

AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης

Παρατηρητής Διαιτησίας: Νικολαϊδης Χρίστος

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου