Στο Τσίρειο για το τρίποντο

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 27.12.2020
Στο Τσίρειο για το τρίποντο

Υπό τις περιστάσεις ο βαθμός της ισοπαλίας που πήρε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Δόξα, δεν είναι και άσχημος. Και λέμε υπό τις περιστάσεις καθώς οι μαυροπράσινοι προέρχονταν από αποχή 19 ημερών αφού ταλαιπωρήθηκαν πολύ από τον κορωνοϊό, είχαν αρκετές απουσίες, ενώ έμειναν και πίσω στο σκορ. Από εκεί και πέρα, το ζητούμενο ήταν η νίκη, που παρόλο ότι δεν ήρθε, ο βαθμός της ισοπαλίας τους βοήθησε να κάνουν άλλο ένα βήμα προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Να παραμείνουν δηλαδή μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.


Τώρα ο Ολυμπιακός θα έχει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αφού έχει να δώσει και τους δύο εξ αναβολής αγώνες που έχασε λόγω του κορωνοϊού. Αύριο θα ταξιδέψει στο Τσίρειο για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ και όσο δύσκολη και αν είναι η επιλογή του, ο στόχος του είναι η νίκη.

Από εκεί και πέρα ο Κώστας Σεραφείμ και η διοίκηση βλέπουν και το μεταγραφικό κομμάτι, όπου δεν αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες. Αυτό το θέμα θα απασχολήσει περισσότερο με τη νέα χρονιά, δηλαδή την επόμενη εβδομάδα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου