Αδίκησε τον εαυτό του

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 11.2.2022
Αδίκησε τον εαυτό του

Ο Ολυμπιακός παρέμεινε για 11ο παιχνίδι χωρίς να γευτεί το νέκταρ της επιτυχίας, αλλά σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, η ισοπαλία με την ΑΕΚ έφερε χαμόγελα. Και αυτό γιατί η τακτακαλίτικη ομάδα έδειξε πως έχει δυνατότητες για να μην μπλεχτεί σε δυσάρεστες περιπέτειες.


Για διάφορους, όμως, λόγους αυτές οι δυνατότητες δεν είχαν διάρκεια, με αποτέλεσμα και ο στόχος της εξάδας αλλά και αυτός του κυπέλλου να κάνουν… φτερά. Ουσιαστικά, αδίκησε τον εαυτό του. Οι μαυροπράσινοι είναι στο +5 από την ΠΑΕΕΚ και την 11η θέση και για την ώρα… ελέγχουν την κατάσταση. Αυτό δεν σημαίνει ότι γλύτωσαν και ησύχασαν. Ακόμη υπάρχει δρόμος.

Η επόμενη αποστολή είναι εξίσου δύσκολη για το συγκρότημα του Λούκας Αλκαράθ αφού θα πάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» να παίξει με την Ανόρθωση. Είναι η ομάδα πάνω στην οποία πανηγυρίστηκε η τελευταία νίκη πριν από περίπου τρεις μήνες (20 Νοεμβρίου). Την ερχόμενη Τρίτη, λοιπόν, θα επιδιώξει να κάνει το… θαύμα του και να κάνει αποφασιστικό βήμα παραμονής.

Πιθανόν να εκτίσει την ποινή του ο Ντιαγνέ (κίτρινες) για να είναι διαθέσιμος με τον Εθνικό, ενώ διαθέσιμα θα είναι τα τελευταία δύο αποκτήματα Τιάγκο και Μακρής που με την ΑΕΚ δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου