Παραιτήθηκε από την Αλκή κι επιστρέφει σε λευκωσιάτικο πάγκο ο Τούτιτς

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 2.3.2022
Παραιτήθηκε από την Αλκή κι επιστρέφει σε λευκωσιάτικο πάγκο ο Τούτιτς

Μετά από περίπου εφτά μήνες συνεργασίας ο Νεντίμ Τούτιτς και η Αλκή Ορόκλινη θα πορευτούν ξεχωριστά, αφού ο έμπειρος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του και αυτή έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση.


Ο Βόσνιος τεχνικός επιστρέφει σε πάγκο ομάδας της Λευκωσίας και στην πρώτη κατηγορία.


Ο Νεντίμ Τούτιτς, ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί ως προπονητής στην Ομόνοια, θα αναλάβει τον Ολυμπιακό, που εδώ και μέρες βρίσκεται στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Λούκας Άλκαραθ. Θυμίζουμε ότι μετά την αποδέσμευση του Ισπανού τεχνικού, τις τύχες της ομάδας είχε αναλάβει ως υπηρεσιακός ο Κυριάκος Πολυκάρπου.


Ο Τούτιτς θα πιάσει άμεσα δουλειά και εκτός απροόπτου θα βρίσκεται και στον πάγκο στον αγώνα των μαυροπρασίνων κόντρα στη Δόξα, για την πρεμιέρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος.


Σημειώνεται ότι και στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξε φλερτ ανάμεσα σε Τούτις και Ολυμπιακός, όμως δεν προχώρησε εν τέλει το θέμα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου