Ολυμπιακός: Η προβολή στην Ισπανία και η... ακτινογράφηση Αλκαράθ

ΧΑΡΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ Δημοσιεύθηκε 6.1.2022
Ολυμπιακός: Η προβολή στην Ισπανία και η... ακτινογράφηση Αλκαράθ

808 αγώνες συμπλήρωσε ο Λούκας Αλκαράθ σε Πριμέρα και Σεγούντα Ντιβιζιόν, αλλάζοντας 22 πάγκους, γεγονός που αποτελεί εθνικό ρεκόρ για τα ισπανικά δεδομένα. Αναφερόμενος στην πατρίδα του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού, αξίζει να σημειώσουμε ότι τα Mέσα της μεσογειακής χώρας κάλυψαν πέραν του δεόντως την πρόσληψη του 55χρονου τεχνικού.


Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής τους πρόταξαν ποικίλους τίτλους. Κινήθηκαν από τα τρία πρωταθλήματα του Ολυμπιακού μέχρι την «επιτυχία» του ατζέντη του Αλκαράθ, Ραφίτα Ροντρίγκες. Αντιλαμβάνεστε ότι κάποιοι είδαν το ποτήρι μισοάδειο και άλλοι μισογεμάτο (όπως στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο).


Μαζί με τον Αλκαράθ, τα τελευταία οκτώ χρόνια συνεργάζεται ο συμπολίτης του, Τσους Κανιάδας. Αμφότεροι όντας μέλη της βασιλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ανδαλουσίας και φίλοι, συμπορεύονται στους πάγκους.


Ο Αλκαράθ από τις 26 θητείες που είχε, μετράει ως καλύτερη κατάταξη στην Πριμέρα την 14η θέση, κατά την πρώτη του χρονιά στο τιμόνι της Λεβάντε, το 2015, ενώ η καλύτερή του στη Σεγούντα ήταν το 2012 με την Αλμερία (7η). Επιπλέον, 6 χρονιές δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τα πρωταθλήματα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου