«Με το καθεστώς της Λεμεσού δεν είναι δίκαιο να ισχύει και στην Λευκωσία;»
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Για τα μεταγραφικά, την αλλαγή στην ημερομηνία κλήρωσης για το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος και το κοινό αίτημα με την Ομόνοια για γήπεδο τοποθετήθηκε στον ΣΠΟΡ FM ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ.
Για το μεταγραφικό κομμάτι: «Έχουν αντικατασταθεί οι τρεις ποδοσφαιριστές, Σωτήριου, Σαντάνα και Ψάλτης και έχουν αποχωρήσει ο Μιχαήλ, Κοστόφ, Χάνι και Ανδρέου ενώ οι υπόλοιποι συνεχίζουν στην ομάδα. Δεν έχουμε να κάνουμε πολλές μεταγραφές. Θέλουμε τερματοφύλακα στόπερ και παίκτες σε κάποιες άλλες θέσεις. Αύριο αρχίζουμε προπονήσεις ανεπίσημα και θα ακολουθήσουμε το ίδιο πρόγραμμα όπως πέρυσι».
Για τον προγραμματισμό των φιλικών παιχνιδιών: «Για τα φιλικά παιχνίδια ενημερωθήκαμε από την αστυνομία να μην διεξάγονται σε γήπεδα που δεν έχουν εγκριθεί για αγώνες Α κατηγορίας και αυτό προκύπτει από γεγονότα που συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια όμως δεν μπορούμε να πάμε στο νέο πρωτάθλημα χωρίς φιλικά παιχνίδια και πρέπει να βρεθεί μια λύση. Είναι περίεργο όπως περίεργα είναι πολλά πράγματα γενικότερα, όπως τα γήπεδα πέρυσι ήταν κλειστά για φιλάθλους και σε σινεμά κλπ υπήρχε άδεια».
Για το ΓΣΠ: «Δεν είναι μόνο το μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας αλλά και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στο φίλαθλο κοινό. Να ξεκαθαρίσω ότι ο Ολυμπιακός έχει δηλώσει έδρα το ΓΣΠ και η ομάδα μας δεν συμπεριλαμβάνεται στην απόφαση για μετάθεση της κλήρωσης. Θεωρώ ότι ο ορισμός για 14 Ιουλίου είναι λάθος διότι με τον προγραμματισμό των φιλικών ίσως η κλήρωση κολλήσει παιχνίδι με την ίδια ομάδα λίγες ήμερες αργότερα τότε θα υποχρεωθούμε να το ακυρώσουμε. Δεν είναι παράπονο αλλά μια επισήμανση που ισχύει για όλες τις ομάδες. Θα μπορούσε να ακυρωθεί για λίγες ημέρες μόνο».
Για το κοινό αίτημα με Ομόνοια: «Έχουμε στείλει κοινό αίτημα με την Ομόνοια στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας για δημιουργία γηπέδου. Με το καθεστώς της Λεμεσού δεν είναι δίκαιο να ισχύει και στην Λευκωσία; Οι περισσότερες ομάδες στην Κύπρο έχουν δικό τους γήπεδο και αυτό θεωρώ ότι δικαιούνται και οι ομάδες της Λευκωσίας και αναφέρομαι σε ιδιόκτητα γήπεδα. Για να το κάνουμε αυτό θέλουμε και την συνεισφορά του κράτους με κάποιο τρόπο».