Η επόμενη μέρα...

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 9.6.2021
Η επόμενη μέρα...

Μετά την πρόσληψη του Γιώργου Πετράκη στη θέση του προπονητή και την απόκτηση του Στέφανου Μουκτάρη, ο Ολυμπιακός ξεκινά δειλά-δειλά τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν. Η διοίκηση υποστηρίζει τον νεαρό προπονητή αφού έχει κάποια εμπειρία από άλλα πρωταθλήματα και ασκεί το επάγγελμα της προπονητικής από 25 χρονών, με την ελπίδα ότι θα ξεπεράσει τον πατέρα του.


Βασισμένοι στη φετινή επιτυχημένη χρονιά οι μαυροπράσινοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ακόμα ένα βήμα μπροστά στο νέο πρωτάθλημα. Παραμένει ο βασικός κορμός της ομάδας και με προσεγμένες κινήσεις θα αντικαταστήσουν τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν. Ήδη αντικαταστάθηκε ο Σωτηρίου από τον Μουκτάρη και σύμφωνα με τον διοικητικό παράγοντα του Ολυμπιακού Κώστα Σεραφείμ στην ομάδα ευελπιστούν ότι αν και με χαμηλό προϋπολογισμό αλλά και με χαμηλό τηλεοπτικό συμβόλαιο, που περιορίζει τα έσοδα της ομάδας, θα καταφέρουν να κινηθούν στα επίπεδα της περσινής χρονιάς.

Προτεραιότητα είναι η στελέχωση με Κύπριους παίκτες, όπως δήλωσε ο κ. Σεραφείμ. Ήδη επέστρεψε ο Μουκτάρης, ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Κυριάκου και του Πεχλιβάνη, ενώ υπάρχει και ο Ζαχαρίου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Β

Β' Κατηγορία: Πρόγραμμα 7ης και 8ης αγωνιστικής και τηλεοπτικές μεταδόσεις

Β' Κατηγορία: Πρόγραμμα 7ης και 8ης αγωνιστικής και τηλεοπτικές μεταδόσεις

11.222,22 η φανέλα του Παυλίδη!

11.222,22 η φανέλα του Παυλίδη!

11.222,22 η φανέλα του Παυλίδη!