Ποιος θα πάρει την πέμπτη;

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Ποιος θα πάρει την πέμπτη;

Από τις συχνότερες αναμετρήσεις προπονητών τα τελευταία χρόνια στο κυπριακό ποδόσφαιρο είναι αυτές ανάμεσα στον Τιμούρ Κετσπάγια και τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Σήμερα (19:00) οι δυο τους θα βρεθούν αντίπαλοι για 11η φορά και θα κυνηγήσουν την πέμπτη τους επιτυχία ο ένας σε βάρος του άλλου. Σε όλες ο Γεωργιανός ήταν στον πάγκο της Ανόρθωσης, ενώ ο Κύπριος τεχνικός ήταν σε τρεις διαφορετικές ομάδες. Οι πρώτες τους αναμετρήσεις ήταν σε παιχνίδια Απόλλωνα και Ανόρθωση, με τον Αυγουστή να κερδίζει και τα δύο, ενώ μετρά άλλες δύο νίκες με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ. Τέσσερις φορές ο Κετσπάγια νίκησε τον Αυγουστή όταν αυτός ήταν στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Δυο από τα ματς τους έληξαν στην ισοπαλία.

 

Σ.Σ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.