Ένα σωρό από δεξιούς μπακ και που... συμφέρουν!
Δημοσιευτηκε:

Ειδικά φέτος, όποια ομάδα του πρωταθλήματος θέλει ποιοτικούς δεξιούς ακραίους αμυντικούς, δεν θα δυσκολευθεί να βρει και όλοι τους έχουν και παραστάσεις πρωταθλητισμού.
Ο Ανδρέας Παναγιώτου (Φιλιώτης) είπε αντίο από τον Απόλλωνα, έχοντας παίξει προηγουμένως σε Ομόνοια και Πάφο. Ο Πάρης Ψάλτης αποχώρησε από την Ομόνοια στην οποία ήταν για τρία χρόνια ενώ οι Μάριος Δημητρίου και Τζόρνταν Ικόκο φεύγουν από την Πάφο.
Το πιο πιθανόν οι τρεις Κύπριοι, απέδειξαν πως, τόσο ως βασικοί όσο και ερχόμενοι από τον πάγκο, δεν έχουν να ζηλέψουν και πολλά από τους ξένους.
Και ειδικά από την στιγμή που στις ομάδες δεν υπάρχει το ντόπιο στοιχείο, είναι ακατανόητο που δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στα δικά μας παιδιά. Και δεν αναφέρομαι μονάχα σε αυτούς τους τρεις αλλά και σε άλλους που παίζουν σε άλλες θέσεις.
Χ.Χ