Ένας ΠΑΟΚτζής και ένας του Ολυμπιακού για Ομόνοια – Το έψαξε για Δώνη ο ΑΠΟΕΛ

Δημοσιευτηκε:

Ένας ΠΑΟΚτζής και ένας του Ολυμπιακού για Ομόνοια – Το έψαξε για Δώνη ο ΑΠΟΕΛ

Για μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τους «αιώνιους» της Λευκωσίας έκανε ανάρτηση ο Ελλαδίτης δημοσιογράφος, Αντώνης Τσιράκης, σχετικά με Ελλαδίτες ποδοσφαιριστές.

Για την Ομόνοια υποστηρίζει ότι προσπάθησε για ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Μάριο Τσαούση, ενώ βλέπει και την περίπτωση του Φώτη Κίτσου, έχοντας και επιλογή εκτός Ελλάδας.

«Δύο νεαρούς αριστερούς μπακ κοίταξε η Ομόνοια από Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι. Ο ένας ήταν ο Μάριος Τσαούσης που έμεινε στον ΠΑΟΚ. Ο δεύτερος είναι ο Φώτης Κίτσος. Θετικός ο Ολυμπιακός. Υπάρχουν επαφές, υπάρχει όμως και μία ακόμη επιλογή (εκτός Ελλάδας) για τους Κυπελλούχους Κύπρου» αναφέρει.

Όσον αφορά στον ΑΠΟΕΛ γράφει ότι ενδιαφέρει ο Τάσος Δώνης, γιος του πρώην προπονητή των γαλαζοκιτρίνων, Γιώργου Δώνη. Σημειώνεται ότι για τον παίκτη της Ρεμς έχει ακουστεί εδώ και μέρες, ενώ πληροφορίες θέλουν κι άλλη κυπριακή ομάδα να δείχνει ενδιαφέρον.

«Το έχει ψάξει ο ΑΠΟΕΛ (και όχι μόνο από Κύπρο) για τον Τάσο Δώνη. Η Ρεμς τον παραχωρεί δανεικό πληρώνοντας μέρος του συμβολαίου του. Δεν υπολογίζεται εκεί και τόσο ο παίκτης όσο και οι Γάλλοι αναζητούν τον τρόπο να φύγει» η ανάρτηση του Αντώνη Τσιράκη.