«Μας τον έκλεψε ο Μάκης… εν ήθελα να τον ακκάσω επειδή εν φίλος μου, αλλά τώρα…»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 8.6.2022
«Μας τον έκλεψε ο Μάκης… εν ήθελα να τον ακκάσω επειδή εν φίλος μου, αλλά τώρα…»

Στην κλήση για την περσινή έναρξη της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ υπήρχε και το όνομα του Στέφανου Κίττου, γεγονός που είχε προκαλέσει την αντίδραση από την Καρμιώτισσα.


Ο πρόεδρος της ομάδας των Πολεμιδιών, Δημήτρης Βραχίμης, σε συνέντευξή του στο PRO-SHOW Podcast της MC Digital Media μίλησε για τον Κύπριο τερματοφύλακα, με αφορμή τη δράση της Εθνικής Ελπίδων.


«Έχω ένα ποδοσφαιριστή εκεί (στην Εθνική) μας τον έκλεψε ο Μάκης. Τον Στέφανο Κίττο, τον τερματοφύλακα» είπε και μετά από ερώτηση από τους παρουσιαστές εάν λύθηκε η παρεξήγηση, απάντησε: «Έν ήθελα να τον ακκάσω επειδή εν φίλος μου, αλλά τώρα που θα πρέπει να κάνει επαγγελματικό συμβόλαιο…».


Θυμίζουμε ότι πέρσι, μετά που ο Κίττος βρέθηκε στον Αρχάγγελο, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Δημήτρης Βραχίμης, είχε δηλώσει: «Είμαστε απογοητευμένοι από μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι το ΑΠΟΕΛ που δεν σεβάστηκε ένα σωματείο μικρό και έπραξε όπως έπραξε. Τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή (Κίττου) τα έχουμε εμείς, εδώ και πέντε χρόνια είναι μαζί μαζί μας και το χαρτί για να κάνει επαγγελματικό συμβόλαιο μόνο η ομάδα μας μπορεί να το δώσει.


Το ΑΠΟΕΛ αντί να έρθει σε μας και να κάνουμε το σωστό Deal προτίμησε να τον έχει εκεί και να εργάζεται ως ερασιτέχνης, γιατί δεν μπορεί να του κάνει επαγγελματικό συμβόλαιο αν δεν δώσουμε εμείς την συγκατάθεση μας αφου έχουμε τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή (εκπαίδευσης). Μπορεί να τον έχει να εργάζεται ως ερασιτέχνης, αλλά σε τέσσερα χρόνια αν δώσουμε εμείς τα χαρτιά που χρειάζεται δεν θα μπορέσει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο σε επαγγελματική κατηγορία.


Δεν μπορεί να κάνει επαγγελματικό συμβόλαιο, χωρίς να πάρει τα συγκεκριμένα χαρτιά από την ομάδα μας. Σε δύο μέρες ξεκινάμε και μας παίρνεις τον τερματοφύλακα; Και με αυτόν τον τρόπο;


Είμαστε σίγουρα πληγωμένοι, αν ερχόταν το ΑΠΟΕΛ και βρίσκαμε μια λύση δεν θα στερούσαμε το μέλλον του ποδοσφαιριστή, θα πήγαινε κανονικά να έκανε και επαγγελματικό συμβόλαιο αλλά όχι με αυτόν τρόπο να μας τον πάρεις.


Μπορούμε πλέον να περιμένουμε μέχρι δύο χρόνια ακόμα όταν θα πρέπει να κάνει επαγγελματικό συμβόλαιο για να μπορεί ν’ αγωνιστεί αναγκαστικά θα έρθουν κοντά μας, στην Καρμιώτισσα η οποία έχει τα δικαιώματα του. Ειναι 50-100 χιλιάδες ευρώ για τα δικαιώματα εκπαίδευσης».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Οι σημαιοφόροι...

Οι σημαιοφόροι...

Οι σημαιοφόροι...

Μόνιμα η προσοχή στο κυπριακό πρωτάθλημα!

Μόνιμα η προσοχή στο κυπριακό πρωτάθλημα!

Μόνιμα η προσοχή στο κυπριακό πρωτάθλημα!

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές