100% μάγκικο κύπελλο και όχι για την αποβολή
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Το κύπελλο που κατέκτησε η Ομόνοια ήταν... 100% μάγκικο.
Και δεν αναφερόμαστε στο ότι κατάφερε να νικήσει στον τελικό παίζοντας από το ξεκίνημά του με δέκα παίκτες.
Η επιτυχία της Ομόνοιας στον θεσμό ήταν μάγκικη επειδή πριν καν ξεκινήσουν τα προημιτελικά έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο.
Είχε τεθεί εκτός εξάδας κι ήξερε από τότε πως ο μοναδικός τρόπος να κλείσει πετυχημένα τη σεζόν και να παίξει στην Ευρώπη, ήταν να κατακτήσει το κύπελλο, το οποίο τότε διεκδικούσαν οκτώ ομάδες.
Και τα κατάφερε να το σηκώσει, όχι μόνο σώζωντας τη χρονιά αλλά κερδίζοντας μάλιστα και εισιτήριο για ευρωπαϊκό όμιλο. Δεν ήταν κι εύκολος ο δρόμος της, καθώς πριν τον τελικό με τον Εθνικό χρειάστηκε να αποκλείσει αρχικά την ΑΕΛ, που ήταν στην ίδια θέση μαζί της (επίσης στο β' γκρουπ κι είχε μοναδική διέξοδο για Ευρώπη το κύπελλο) κι ακολούθως την Ανόρθωση με σχετική άνεση!