Γίνεται ο πρώτος αουτσάιντερ και ο δεύτερος φαβορί;
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Γίνεται μόλις τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, ο πρωτοπόρος να θεωρείται αουτσάιντερ και ο δεύτερος φαβορί;
Όπως φαίνεται, γίνεται, καθώς έτσι ακριβώς έχουν αυτή τη στιγμή τα πράγματα με Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ.
Παρά το πλεονέκτημα του ενός βαθμού που έχουν οι κυανόλευκοι, είναι οι γαλαζοκίτρινοι που θεωρούνται από τη συντριπτική πλειοψηφία του φίλαθλου κοινού πως είναι η ομάδα με τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου.
Και δεν τους αδικούμε. Ο μεν Απόλλωνας δείχνει... αυτοκαταστροφικές τάσεις, έχοντας «χαραμίσει» το μεγάλο προβάδισμα που είχε. Ο δε ΑΠΟΕΛ, έχει αποκτήσει τέτοια αυτοπεποίθηση και δυναμική, που παρότι ακόμη δεύτερος, φαντάζει να είναι το φαβορί.
Είναι ενδεικτικό πως η ομάδα της Λεμεσού μάζεψε στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές μόλις επτά βαθμούς, ενώ οι γαλαζοκίτρινοι πήραν 14 - ακριβώς τους διπλάσιους!
Γίνεται και... καλογίνεται λοιπόν, ο πρώτος να είναι αουτσάιντερ...