Πέρσι η Ομόνοια, φέτος η Ανόρθωση

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Πέρσι η Ομόνοια, φέτος η Ανόρθωση

H ήττα από την Ανόρθωση σταμάτησε το μακρύ αήττητο σερί για τον ΑΠΟΕΛ (σ.σ. κρατούσε για 17 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο) και, παράλληλα, δημιούργησε ένα νέο αρνητικό σερί. Η ομάδα της Αμμοχώστου έγινε η μοναδική στη φετινή σεζόν που κέρδισε τους γαλαζοκίτρινους και στα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου.


Τον είχε νικήσει και στο ματς του πρώτου γύρου, στην προηγούμενη ήττα για το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή, προτού ξεκινήσει η μεγάλη περίοδος χωρίς να χάσει.


Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο ΑΠΟΕΛ χάνει από μία ομάδα και στους δύο μεταξύ τους αγώνες της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Πέρσι το έπραξε εναντίον του η Ομόνοια (3-0, 1-0). Γι' αυτό είναι αρνητικό σερί, μιας και τα προηγούμενα χρόνια δύσκολα θα μιλούσαμε για ήττα του ΑΠΟΕΛ, πόσω μάλλον και δύο ήττες από την ίδια ομάδα.