Έφθασε τις 100 ο Λέτσιακς

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Έφθασε τις 100 ο Λέτσιακς

Τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Ομόνοιας έφθασε ο Γιαν Λέτσιακς με τη συμμετοχή του στον χθεσινό αγώνα με τον Άρη. Θυμίζουμε ότι ο Τσέχος αποτελεί πλέον κι ένα από τους αρχηγούς των πρασίνων.


Η αναφορά της Ομόνοιας:


«Τις 100 συμμετοχές με το «τριφύλλι» στο στήθος έφτασε στον ψεσινό αγώνα με τον Άρη ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας, Γιαν Λέτσιακς.


Ο Τσέχος αριστερός μπακ βρίσκεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ από τον Αύγουστο του 2019 και αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας. Είχε καθοριστική συμβολή στις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων: την πρώτη θέση της σεζόν 2019-2020, το πρωτάθλημα και το σούπερ καπ του 2021 και τις δύο προκρίσεις σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.


Πέρα από την αδιαμφισβήτητη αξία του ως ποδοσφαιριστής, ο Γιαν αποτελεί και το καλύτερο παράδειγμα με τη συμπεριφορά του εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Γι’ αυτό άλλωστε και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Συγχαρητήρια Γιαν! Συνεχίζουμε!».