Ο Τιμούρ δεν χαρίζεται σε κανέναν

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Ο Τιμούρ δεν χαρίζεται σε κανέναν

Για πρώτη φορά βασικός ξεκίνησε στον αγώνα με την ΑΕΛ ο Ανδρέας Χρυσοστόμου και το πέτυχε με το σπαθί του. Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, ο τεχνικός της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια, δεν χαρίζεται σε κανέναν, δίνει τις ευκαιρίες όπου πρέπει.


«Eίναι ένα παιδί που το αναθρέψαμε ποδοσφαιρικά ως Ανόρθωση, έφτασε να απασχολήσει την Ίντερ στα 15 του. Δοκίμασε το ιταλικό όνειρο, το έζησε για λίγο και μετά επέστρεψε σε εμάς. Πήρε ευκαιρίες, δεν χαρίζεται ο Τιμούρ Κετσπάγια σε κανέναν.


Τον καλέσαμε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο για να καταλάβει ότι υπολογίζεται κανονικά στην Ανόρθωση. Το χειροκρότημα των οπαδών μας νομίζω τα λέει όλα, αλλά θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι όλοι οι νεαροί και είμαι σίγουρος ότι δεν θα αδικηθούν» ανάφερε.