«Μας αφορά αν πληρώνουν ή όχι τις οφειλές τους»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

«Μας αφορά αν πληρώνουν ή όχι τις οφειλές τους»

Κλήθηκε να απαντήσει αν γνωρίζει

Συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις που αφορούν στις οφειλές των σωματείων ο Σταύρος Παπασταύρου. Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο ΡΙΚ, κλήθηκε να απαντήσει αν τα άλλα σωματεία ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους.

Το σχετικό απόσπασμα: «Δεν ξέρω αν πληρώνουν τις δόσεις που συμφώνησαν. Ο έφορος είπε πως όποιος δεν πληρώνει, δεν θα καλυφθεί ξανά. Μας αφορά. Αν δεν γίνεται αυτό που πρέπει, υπάρχει πρόβλημα με τον ανταγωνισμό».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.