Το πρόγραμμα του Κεραυνού και της ΑΕΚ στους ομίλους

Δημοσιεύθηκε 6.10.2023
Το πρόγραμμα του Κεραυνού και της ΑΕΚ στους ομίλους

Παρά την ήττα του από τη γερμανική Seawolves Rostock, ο Κεραυνός προκρίθηκε στους ομίλους του FIBA Europe Cup, όντας μία από τις καλύτερες δεύτερες στους προκριματικούς ομίλους της διοργάνωσης.

Έτσι, η κυπριακή καλαθοσφαίριση θα εκπροσωπηθεί με δύο ομάδες στην κανονική διάρκεια FIBA Europe Cup, καθώς στη διοργάνωση συνεχίζει την ευρωπαϊκή πορεία της και η Πετρολίνα ΑΕΚ.

Η ομάδα της Λάρνακας έχει τοποθετηθεί στον τρίτο όμιλο με αντιπάλους τις Karhu Basket (Φινλανδία), Jonava CBet (Λιθουανία) και Rostock Seawolves (Γερμανία), ενώ το συγκρότημα του Στροβόλου στον ένατο μαζί με τις ΒG Gottingen (Γερμανία), Itelyum Varese (Ιταλία) και BC TSY Tbilisi (Γεωργία).

Οι δυο ομάδες θα κάνουν αρχή με αγώνα στην έδρα τους, με την πρώτη αγωνιστική να είναι ορισμένη για τις 18 Οκτωβρίου, με τον Κεραυνό να υποδέχεται την Itelyum Varese και την Πετρολίνα ΑΕΚ την Rostock Seawolves.

Οι «κιτρινοπράσινοι θα δώσουν εναλλάξ τα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας, ενώ οι «ερυθροκίτρινοι» μετά τον αγώνα της πρεμιέρας, θα παίξουν ξανά στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» στις τελευταίες δυο αγωνιστικές των ομίλων.

Το πρόγραμμα της Πετρολίνα ΑΕΚ:

AEK-Rostock Seawolves 18/10, 19:00

Jonava CBet-ΑΕΚ 25/10

AEK-Karhu Basket 01/11, 19:00

Rostock Seawolves-AEK 08/11

ΑΕΚ-Jonava CBet 15/11, 19:00

Karhu Basket-AEK 22/11, 18:30

Το πρόγραμμα του Κεραυνού:

Κεραυνός-Itelyum Varese 18/10, 20:00

BC TSY Tbilisi-Κεραυνός 25/10, 19:00

ΒG Gottingen-Κεραυνός 01/11, 20:30

Itelyum Varese-Κεραυνός 08/11, 21:30

Κεραυνός-BC TSY Tbilisi 15/11, 20:00

Κεραυνός-ΒG Gottingen 22/11, 20:00

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ