Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο... ντύθηκε Εμπαπέ και τρόλαρε την Αλ Χιλάλ!

Δημοσιεύθηκε 9.6.2024
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο... ντύθηκε Εμπαπέ και τρόλαρε την Αλ Χιλάλ!

Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος τις τελευταίες ημέρες μιλάει για την μεταγραφή του καλοκαιριού, που δεν είναι άλλη από του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάποιοι όμως, δεν έχουν ξεχάσει τις προσπάθειες που έκαναν άλλες ομάδες για να κάνουν δικό τους τον Γάλλο σταρ, προσφέροντας του "χρυσάφι".

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχοντας αρκετή διάθεση για χιούμορ, τρόλαρε την Αλ Χιλάλ, που πέρυσι φιλοδοξούσε να κάνει μία μεταγραφή ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, δίνοντας 700 εκατ. ευρώ στον Εμπαπέ για να παίξει μόλις έναν χρόνο και μετά να φύγει ελεύθερος.

Θυμίζουμε μάλιστα, ότι ο Greek Freak.... αυτοπροτάθηκε στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας αντί του Εμπαπέ, με το επιχείρημα ότι μοιάζει στον Γάλλο σούπερ σταρ.

Αυτή τη φορά λοιπόν, ο Αντετοκούνμπο με τη βοήθεια του photoshop τροποποίησε τη διάσημη φωτογραφία του 26χρονου με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, βάζοντας το δικό του πρόσωπο.

"Μετά τις διαπραγματεύσεις με την Αλ Χιλάλ. Μαδρίτη, έρχομαι!! Hilal Madrid. Ωχ, συγγνώμη εννοούσα Hala Madrid", έγραψε χαρακτηριστικά.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ