Και οι Μιλγουόκι Μπακς στο κόλπο για την απόκτηση του Μπράντλεϊ Μπιλ!

Δημοσιεύθηκε 15.6.2023
Και οι Μιλγουόκι Μπακς στο κόλπο για την απόκτηση του Μπράντλεϊ Μπιλ!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται ανάμεσα στους μνηστήρες για την απόκτηση του Μπράντλεϊ Μπιλ.

Στο κόλπο για την απόκτηση του Μπράντλεϊ Μπιλ μπαίνουν οι Μιλγουόκι Μπακς!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Σαμς Σαράνια, τα «ελάφια» βρίσκονται ανάμεσα στους μνηστήρες για την απόκτηση του 29χρονου εκρηκτικού γκαρντ των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, οι οποίοι πήραν την απόφαση να προχωρήσουν σε rebuilding, παραχωρώντας έτσι με ανταλλαγή τον σούπερ σταρ τους.

Να θυμίσουμε πως με βάση τα δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, και οι φιναλίστ των φετινών τελικών του ΝΒΑ, Μαϊάμι Χιτ, ενδιαφέρονται ζεστά για την περίπρωση του Αμερικανού γκαρντ.

Τη φετινή σεζόν, ο Μπιλ κατέγραψε 23,2 πόντους και 5,4 ασίστ σε 50 παιχνίδια της regular season, ενώ, στα έντεκα χρόνια που βρίσκεται στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ - όλα με τη φανέλα των Γουίζαρντς, μετράει 22,1 πόντους, 4,3 ασίστ και 4,1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 695 παιχνίδια.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ