Σπόελστρα: «Ο Μπάτλερ μου ζήτησε την τελευταία επίθεση - Την είχα σχεδιάσει για άλλον»

Δημοσιεύθηκε 27.4.2023
Σπόελστρα: «Ο Μπάτλερ μου ζήτησε την τελευταία επίθεση - Την είχα σχεδιάσει για άλλον»
O Eρικ Σπόλεστρα, προπονητής των Χιτ, τόνισε πως αρχικά είχε σχεδιάσει για άλλον παίκτη την επίθεση που έστειλε το ματς στην παράταση.

Οι Μαϊάμι Χιτ πήραν επική πρόκριση επί των Μπακς, τους οποίους νίκησαν με 128-126 μέσα στο Μιλγουόκι, ολοκληρώνοντας τη σειρά με σκορ 4-1 υπέρ τους.

Για να γίνει αυτό, χρειάστηκε ένα απίθανο καλάθι του Τζίμι Μπάτλερ, το οποίο έστειλε το ματς στην παράταση, με τον Αμερικανό φόργουορντ να τελειώνει τη φάση κοντά στο καλάθι μετά από λόμπα από την επαναφορά!

Παρόλα αυτά, όπως παραδέχθηκε ο προπονητής των Χιτ, Έρικ Σπόελστρα, η επίθεση αυτή δεν ήταν σχεδιασμένη για τον «Jimmy Buckets», τουλάχιστον στην αρχή. «Η οπτική μου εκείνη τη στιγμή για την εξέλιξη των πραγμάτων δεν αφορούσε τον Μπάτλερ. Αυτός όμως με κοίταξε στα μάτια και μου είπε "άσε με να είμαι εγώ αυτός ο παίκτης"», δήλωσε συγκεκριμένα ο Αμερικανός τεχνικός. Όταν μάλιστα, ρώτησε τον Μπάτλερ «και τί θα γίνει αν δεν μπορούμε να βγάλουμε αυτή τη πάσα;», ο ίδιος απάντησε «Θα την πάρω, μην αγχώνεσαι».

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ