Επιστροφή στις νίκες για Σέλτικς με «30άρα» Τέιτουμ

Δημοσιεύθηκε 9.3.2023
Επιστροφή στις νίκες για Σέλτικς με «30άρα» Τέιτουμ
Την πρώτη τους νίκη, μετά από τρεις σερί ήττες, πανηγύρισαν τα ξημερώματα οι Σέλτικς, οι οποίοι επικράτησαν με 115-93 των Μπλέιζερς μέσα στη Βοστώνη.

Με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Τέιτουμ, ο οποίος πέτυχε 30 πόντους με 6 τρίποντα, οι Σέλτικς επικράτησαν εντός έδρας με 115-93 των Μπλέιζερς. Αυτό ήταν το 36ο παιχνίδι τη φετινή σεζόν για τον ηγέτη της Βοστώνης που είχε 30 ή και περισσότερους πόντους σε ένα παιχνίδι, ενώ είχε απουσιάσει σε τέσσερα ματς των «πράσινων».

Ο Ντέρικ Γουάιτ, από τη μεριά του, είχε 21 πόντους και 5 ασίστ, ο Αλ Χόρφορντ σημείωσε 17 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, στο τρίτο σερί ματς που έλειψε ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς.

Για τους Μπλέιζερς ξεχώρισε ο Ντέμιαν Λίλαρντ με 27 πόντους και 8 ασίστ.

Τη δεύτερη σερί νίκη (104-100) στο Μαϊάμι πέτυχαν τα ξημερώματα οι Καβαλίερς, έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τους Ντάριους Γκάρλαντ (25 πόντους) και Ντόνοβαν Μίτσελ (18). Για τους Χιτ ξεχώρισε ο Τζίμι Μπάτλερ με 28 πόντους. Οι δύο ομάδες θα παίξουν ξανά το Σάββατο τα ξημερώματα.

Οι Πέλικανς νίκησαν εντός έδρας 113-106 τους Μάβερικς, με τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ να πετυχαίνει 13 από τους 32 πόντους του στα τελευταία 4 λεπτά του αγώνα στη Νέα Ορλεάνη. Ο Λούκα Ντόντσιτς αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στην 3η περίοδο του ματς, έχοντας πετύχει 15 πόντους. Νωρίτερα, στη 2η περίοδο, ο Μπράντον Ίνγκραμ είχε μία ενόχληση στο γόνατο και πήγε στα αποδυτήρια με απολογισμό 12 πόντους.

Οι Μπουλς άλλωσαν την έδρα των Νάγκετς, επικρατώντας με 117-96, με ηγέτη τον Ζακ Λαβίν (29 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ). Από την πλευρά του, ο Νίκολα Βούτσεβιτς έκανε double-double με 25 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο NBA

Σέλτικς-Μπλέιζερς 115-93

Χιτ-Καβαλίερς 100-104

Νάγκετς-Μπουλς 96-117

Σανς-Θάντερ 132-101

Γουίζαρντς-Χοκς 120-122

Πέλικανς-Μάβερικς 113-106

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ