Μπράουν για την ένταση με τον Γιάννη: «Δεν φοβάμαι κανέναν και ήθελα να του το δείξω»

Δημοσιεύθηκε 26.12.2022
Μπράουν για την ένταση με τον Γιάννη: «Δεν φοβάμαι κανέναν και ήθελα να του το δείξω»
Τη δική του άποψη για την ένσταση που υπήρξε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εξέφρασε ο Τζέιλεν Μπράουν, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν έκανε κάτι που να προκάλεσε την αντίδραση του «Greek Freak».

Τους τόνους μετά την ένταση που υπήρξε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, λίγο πριν από τη λήξη του ντέρμπι Σέλτικς-Μπακς στο TD Garden, επιχείρησε να ρίξει ο Τζέιλεν Μπράουν.

Ο σταρ της Βοστώνης αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό, υποστηρίζοντας έκανε κάτι που δικαιολογεί την αντίδραση του «Greek Freak» και υπογράμμισε πως με τον τρόπο του έδειξε ότι δεν φοβάται κανέναν.

«Δεν είμαι σίγουρος τι έγινε. Νόμιζα ότι έπαιξα απλώς δυνατή άμυνα, τίποτα διαφορετικό, τίποτα βρώμικο. Μου έμοιαζε καθαρή φάση. Ίσως ήταν λίγο εκνευρισμένος (σ.σ ο Γιάννης). Σηκώθηκε και μου έριξε αγκωνιά για κάποιο λόγο, ενώ στο ενδιάμεσο είπαμε κάποια πράγματα», ανέφερε αρχικά ο Μπράουντ.

«Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να προσπαθείς να είσαι σκληρός και το να κάνεις σαφές στον αντίπαλό σου ότι δεν σκοπεύεις να κάνεις πίσω. Δεν φοβάμαι καμία πρόκληση ή κανέναν γενικά. Οπότε, εκείνη την στιγμή, ήθελα να του το δείξω αυτό», πρόσθεσε.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ